Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy S23 Ultra, Yeni Sensöre Sahip 200MP Çözünürlüğünde Kamera ile Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticilerinden Samsung, son 10 ay içerisinde akıllı telefonlar için iki yeni 200MP çözünürlüğünde kamera sensörü tanıttı. Ünlü analist Ice Universe’e göre bu sensörlerin üçüncüsü geliyor ve gelecek sene tanıtılacak Galaxy S23 ailesinin amiral gemisi segmentindeki modeli Galaxy S23 Ultra bu lense sahip olacak.

Şu anda şirket tarafından geliştirilen sensörler HP3 olarak adlandırılıyor ve Ice Universe raporlarına göre üçüncü sensörün adı garip bir şekilde ISOCELL HP2 olarak belirlenecek.

Galaxy S23 Ultra’nın 200MP çözünürlüğünde ana kamera ile gelmesi muhtemel!

galaxy s23 ultra konsept
Samsung Galaxy S23 Ultra, Yeni Sensöre Sahip 200MP Çözünürlüğünde Kamera ile Gelecek! 2

ISOCELL HP1 sensörü ilk 200MP çözünürlüğündeki sensördü ve eğer iptal edilmeseydi bugün Motorola’nın gerçekleştireceği lansman etkinliğinde tanıtacağı akıllı telefon modelinde görüyor olacaktık. ISOCELL HP3 ise HP1 modeline kıyasla 1/1.4 inç boyutuyla daha küçük bir sensör olacaktı ve yeni tasarımı sayesinde daha hızlı otomatik odaklama sunacaktı.

Önümüzdeki sene gerçekleştirilecek Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy S23 ailesinin amiral gemisi modeli Galaxy S23 Ultra’nın ise yeni bir 200MP sensöre sahip olacağı belirtiliyor ve bu iddia yeni ortaya çıkmıyor daha öncesinde başka raporlar ana kameranın yenilenirken 10MP çözünürlüğündeki 10x periskop kamera modülünün aynı kalacağını iddia etmişti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler