Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus 7’ye Ait Yeni Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin, Hong Kong merkezli teknoloji devi OnePlus’ın yakın zamanda piyasaya süreceği akıllı telefonu OnePlus 7’ye ait render görüntüleri sızıntılarıyla ünlü OneLeaks tarafından twitter üzerinden paylaşıldı.

OnePlus 7’ye Ait Ortaya Çıkan Bazı Özellikler

OnePlus’ın yakın zamanda piyasaya süreceği akıllı telefonu OnePlus 7, 6.5 inç büyüklüğünde deliksiz ve neredeyse çerçevesiz ekranıyla en iyi amiral gemisi cihazlardan biri olacak gibi duruyor.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setinden alması beklenen telefonun 8GB – 128GB RAM ve 12GB – 512GB dahili depolama alanı olmak üzere iki farklı versiyonla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında üçlü kamera kurulumuna sahip olduğu görülen OnePlus 7’nin ön tarafında ise açılıp kapanabilir bir mekanizmaya sahip bir adet kamera ile geleceği görülüyor.

oneplus

Kutudan Oxygen OS işletim sistemi ile beraber çıkacak ve 4.150mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapacak.

Ayriyeten cihazın bir de 5G teknolojisine sahip bir modeli daha tanıtılacak. Cihazın fiyatlandırılmasına bakıldığında ise yaklaşık olarak 600 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olması ve 5G sürümünün ise 1000 dolardan fazla olmaması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler