Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus Nord CE Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli teknoloji devi OnePlus’ın 10 Haziran’da Hindistan ve Avrupa bölgesinde OnePlus Nord CE isimli akıllı telefonunu piyasaya süreceği onaylandı ancak tüketicilerin cihaz hakkında detaylı bilgiler edinebilmesi için şirketin lansmanını beklemesi gerekmiyor nitekim Android Central tarafından yapılan paylaşımlarda akıllı telefon hakkında öğrenmemiz gereken hemen hemen her şeyi öğrendik.

Haber kaynağına göre, OnePlus Nord CE, 90Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç AMOLED ekrana sahip olacak ve akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 750G işlemcisinden alıyor olacak. Akıllı telefonun arkasında üçlü kamera kümesini yer edinecek, cihazın ön tarafında ise 16 MP çözünürlüğünde bir özçekim kamerası bulunacak.

Tasarım tamamen değişiyor!

Bunlara ek olarak Nord CE’nin tasarım yenilemesi alacağını ve arka kamera muhafazasının OnePlus 9 ve 9 Pro modellerindeki kamera çıkıntısına çok fazla benzeyeceği iddia ediliyor. Önceki söylentiler, Nord CE’nin plastik bir arka panele ve parlak metal çerçeveye sahip olacağını ve arkada bulunacak bir parmak izi sensörünü, 3,5 mm’lik jak girişini içereceğini gösteriyor. Bunun ötesinde, akıllı telefonların diğer önemli özellikleri hakkında herhangi bir bilgimiz yok.

OnePlus CEO’su Pete Lau tarafından onaylandığı gibi, OnePlus Nord CE, Hindistan ve Avrupa ile sınırlı olacak ve geçen sene tanıtılan Nord’un yenilenmiş bir versiyonu olacak. Ancak, OnePlus Nord 2 modelinin piyasaya sürülmeye hazırlandığı söylendiği için Nord CE’nin geçen sene tantılan Nord’un doğrudan halefi olup olmadığı belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler