Cuma, Nisan 26, 2024

Oppo A77 4G Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Oppo, bugün Hindistan pazarı için yeni bir A serisi akıllı telefon tanıttı. Oppo A77 4G; 6.56 inçlik IPS LCD ekran ile birlikte geliyor ve gücünü MediaTek’in Helio G35 yonga setinden alırken 50MP çözünürlüğünde ana kamera sunuyor.

Aslında şirket Haziran ayında Oppo A77 5G modelini piyasaya sürmüştü ve gücünü MediaTek Dimensity 810 yonga setinden alırken 90Hz yenileme hızında ekran sunuyordu ve isminden de anlaşılacağı üzere 5G bağlantı desteği sunuyordu.

4G model ise HD+ çözünürlük, 60Hz yenileme hızına sahip 6.56 inçlik IPS LCD ekran ile geliyor ve ön tarafta 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunan orta segment bir akıllı telefon. Arka tarafta 50MP çözünürlüğünde ana kamera ve 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera yer alıyor.

IP5X ve IPX4 sertifikaları sayesinde suya ve toza karşı dayanıklılık sağlayan cihaz bellek tarafında 4GB RAM sunarken microSD kart desteğine sahip 64GB dahili depolama alanı sunuyor. Oppo A77 4G, içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 33W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor ve yazılım tarafında ColorOS 12.1 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemi sunuyor.

Oppo A77 4G, Gök Mavisi ve Günbatımı Turuncusu renk seçeneklerinde 196 Dolar (15 bin 499 Rupi) fiyat etiketiyle şu anda yalnızca Hindistan pazarında satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler