Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Oppo Find X7’den Şaşırtan Test Sonuçları!

Paylaş

silkroad gaminggentr

 Oppo yeni çıkaracak olduğu Find X7 modelinin özellikleri ve fiyatı oldukça merak konusu oldu. Akıllı telefonlar her geçen gün yeni gelişmeler ile karşımıza çıkıyor. Üst düzey özelliklere sahip olan cep telefonlarından birisi ise amiral gemisi Find X7 modeli bizleri selamlıyor.

oppo find x6 pro 7

Oppo Find X7 AnTuTu Testi

Amiral gemisi Find X7 modelinin içerisinde bulundurduğu Media Dimensity 9300 işlemcisi bizleri karşılıyor. İşlemci AnTuTu testine tabi tutuldu ve yüksek puanlara ulaştığını görüyoruz.

oppo find x7 antutu goruldu

Test Sonuçlarına baktığımızda Dimensity 9300’ün 2.2 milyon puanlara ulaşabildiğini görüyoruz. Tabloda dikkatimizi çeken özellikler ise PHZ110 model adına sahip 16 GB Ram ve 1TB hafızaya sahip olan versiyonunu.

Şunu da demeliyiz ki incelediğimiz sonuçlar ham performans sonuçları yani burada ki test sonuçları günlük kullanımdan ziyade performans odaklı bir test. Üreticisinden ve kullanıcısına göre test sonuçları değişiklik gösterecektir.

MediaTek Dimensity 9300 1024x576 1

Rakiplerinden birisi olan Qualcomm’un Snapdragon Gen 3 işlemcisinin test sonuçlarına baktığımız zaman 2.2 milyon puana ulaşabilmiş. Diğer akıllı telefonlara nazaran çok yüksek bir far var tabii ki ancak artık  amiral gemisi cihazlar için ilerleyen zamanlarda bu puanlar normal bir değer olarak kabul edilecektir.

Bir diğer merak edilen sorulardan ise Oppo Find X7 ne zaman piyasaya sürülecek sorusu. Henüz daha Resmi bir açıklama bulunamamakta ancak iddialara bakarak 2024 yılının ilk çeyreğinde Çin’de duyurulacağı söylenmekte.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler