Cuma, Nisan 19, 2024

Oppo, Türkiye Yatırımını Doğruladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo, Türkiye pazarına giriş yapan Çinli akıllı telefon üreticilerinden biri olmasının yanında, hızlı bir yükseliş yakalayan da bir firma oldu. Hem reklamların yoğun olması hem de satış avantajlarının sağlanmasıyla beraber yükselen marka, en son 2 gün kadar öncesinde gündeme gelmiş ve yatırım kararı aldığı iddia edilmişti.

Samsung ile beraber ülkemizde yeni yatırımlar yapacağı iddia edilen firma, bu konuda resmi açıklamayı da yaptı. Oppo Türkiye CEO’su Weijan Zhou tarafından yapılan resmi açıklamaya göre gerçekten yeni bir yatırım planı var.

Oppo nasıl bir yatırım yapmayı planlıyor?

Türkiye CEO’su tarafından yeni yatırımlar için çalışmaların yapıldığı doğrulandı ve görüşmelerin başladığı söylendi. Evet Türkiye’ye bir yatırım planlanıyor ama nasıl bir yatırımdan söz ediyoruz. Asıl dikkat çeken kısım burası. Henüz detaylar için resmi bir açıklama gelmemesine karşın iddialara göre yeni yatırım üretim tesisi üzerine olacak.

Oppo

Firma İstanbul ya da Kocaeli merkezli olarak yeni bir üretim tesisinin kurulumunu gerçekleştirecek. 50 milyon dolar gibi ciddi bir yatırımla kurulacak olan tesis, telefon üretimi için kullanılacak. Tabii ki bunun yanında diğer ürünler için de üretim yapılabilir. Akıllı saat ve benzeri ürünler yine bu merkezden gelebilir. Bunlar şimdilik paylaşılan iddialar. İddialar için kesin açıklamaların ne zaman geleceğini hala öğrenemedik.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler