Perşembe, Nisan 18, 2024

Oppo, UEFA ile İki Yıllık Sponsorluk İmzaladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Oppo, bugün UEFA ile birlikte yeni bir ortaklık kurduklarını açıkladı artık teknoloji şirketi UEFA Şampiyonlar Ligi dahil olmak üzere birçok turnuvada ürünlerinin reklamını yapacak. Kurulan sponsorluk anlaşması önümüzdeki iki sezonu kapsıyor 2022-2023 sezonu ve 2023-2024 sezonu.

Teknoloji şirketi, anlaşmanın bir parçası olarak, yayın arka planlarında, stadyumlardaki reklam panolarında ve ayrıca Şampiyonlar Ligi, Süper Kupa, Futsal Şampiyonlar Ligi Finalleri ve Gençlik Ligi Finallerinin web sitesi ve sosyal medyadaki kilit konumlarında markasını rahatlıkla yapabilecek.

Oppo Global Pazarlama Başkanı William Liu, şirketin “hayatın zorluklarına yardımcı olmak için yeniliğin gücüne inandığını” dile getirerek UEFA’nın yaşadığı zorluklar karşısında savaşma arzusuyla sinerjinin mükemmel bir ortaklık yarattığını söyledi. UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein, Liu’nun sözlerine katıldığını belirterek her iki tarafın da “dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarını birbirine bağlamak ve onlara ilham vermek” için birlikte çalışmaya istekli olduğunun altını çizdi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler