Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy Unpacked 2022 için Tarih Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung‘un Galaxy ürün ailesinin yeni ürünleri hakkında birçok sızıntı internete düşmeye devam ediyor ve birçoğunu burada sizlerle paylaşıyoruz ve sektör analistlerine göre şirket Galaxy Z Fold4 ve Z Flip4 katlanabilir akıllı telefon modellerinin de yer aldığı Unpacked 2022 etkinliğini düzenlemeye hazırlanıyor.

Evan Blass (@evleask) tarafından paylaşılan bir basın davetiyesine göre Galaxy Unpacked etkinliği 10 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek ve etkinlikte Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy Buds2 Pro ve şirketin yeni nesil akıllı saatlerinden Galaxy Watch5 ailesini görüyor olacağız.

galaxy unpacked 2022
Samsung Galaxy Unpacked 2022 için Tarih Belli Oldu! 2

Davetiyenin arka planında bugün haberini yaptığımız Galaxy Z Flip4‘ün mor renk seçeneğine sahip varyantının yan profili bulanık bir şekilde görünüyor. Ayrıca etkinlik ile ilgili spekülasyonlara göre şirket bu Unpacked etkinliği için “Dünyanı Aç” sloganını belirlemiş.

Etkinlikte Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4, Galaxy Watch5 ve Watch5 Pro kardeşleri ve tabi ki de şirketin yeni nesil kablosuz kulaklığı olan Galaxy Buds2 Pro’yu görmeyi bekliyoruz. Spekülasyonlara göre Galaxy Z Fold4 ve Z Flip4, lansmandan 16 gün sonra yani 26 Ağustos’ta satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler