Perşembe, Nisan 25, 2024

Outlast İle Tanınan Red Barrels, Şuan İçin Seriye Ara Veriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Korku oyunu sektörüne hızlı bir giriş yapan Red Barrels şirketi, oyuncular tarafından fazlasıyla beğenilen Outlast serisine devam etmeme kararı aldı. Reddit üzerinden oyuncuların sorularını cevaplayan ekip, daha farklı yapımlar için kollarını sıvadıklarını belirtti. Şuan için yeni bir Outlast oyunu üzerinde çalışılmadığını belirten yapımcı ekip, söz konusu serinin hayranlarını üzmüşe benziyor

Outlast 2, Yapımcıya Umduğunu Vermemiş Olabilir

Çıkışını yaptığı günden bu yana büyük bir oyuncu kitlesini arkasına alan Outlast, bunu; yüksek derecede gerilim unsurları barındırmasıyla başarmıştı. Oyun sektörüne ne gibi yenilikler getirdi, orası tartışılır. Fakat yapım; karanlık bölgelerdeki tek ışık kaynağının gece görüşlü kamera olmasıyla, oyuncuya herhangi bir silah vermeyişiyle; başına oturan kitleyi saatlerce orada tutmayı başarmıştı.

Hâlâ pek çok oyuncu tarafından oynanan yapım, devam oyunu olan Whistleblower ile desteklendi. Bu iki yapımla birlikte popülerliğini arttırdıktan sonra Red Barrels şirketi, hikayeye daha fazla odaklanan Outlast 2 oyununu piyasaya sürdü. Bu yapım da; ilk oyun kadar tutulmamasına rağmen, yapımcı şirkete güzel paralar kazandırmıştı. Fakat şirket, Reddit üzerinden yaptığı bir soru cevap etkinliğinde; seriye şuan için ara verildiğini, yeni projeler üzerinde çalıştıklarıni duyurdu.

Outlast İle Tanınan Red Barrels Şuan İçin Seriye Ara Veriyor İÇERİK jpeg min

Reddit kullanıcılarına konuşan Red Barrels ekibi, yeni çalışmalar hakkında net bilgiler vermekten kaçındı. Seri burada sonlanır mı ya da sonlanmaz mı, henüz belli değil. Fakat anlaşılan o ki şirket, Outlast 2’den beklediğini alamadı. Bu durum da, şirketi böyle bir karar vermeye itmiş olabilir.

Henüz Yeni Oyun Hakkında Bir Bilgi Yok

Bizim tahmin ettiklerimize göre şirket, böylesi büyük bir başarı yakalayan seriyi, oyuncuların gözünde basite indirgemek istemiyor. Çünkü her yıl yeni bir oyunu çıkan seriler, oyuncular tarafında heyecan uyandırmamaya başlıyor. Serinin ikinci oyunu için heyecanlı bir bekleyiş oluşturan Red Barrels şirketi; sanıyoruz ki aynı etkiyi bir sonraki Outlast oyunu için de oluşturmak istiyor.

Üzerinde çalışılan yapım; korku oyunu mu olur, başka türlü bir oyun mu olur, bilemiyoruz.Bu durumda korku oyunu severlerin tek yapması gereken şey, beklemek. Umarız ki, her zaman daha iyi yapımlarla karşılaşırız. Biz de bekleyelim ve görelim, sevgili PC Hocası ailesi.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler