Cuma, Temmuz 26, 2024

Palworld Bir Rekor Daha Kırdı! İşte Güncel Oyuncu Sayısı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Palworld, oyun dünyasına bomba gibi giriş yaptı. Oyun çok yüksek satış rakamlarına doğru ilerliyor. Daha çıktığı ilk günden 5 milyon satış rakamını da geçmeyi başaran oyun için geçtiğimiz gün itibariyle güncel veriler de paylaşıldı. Paylaşılan verilere bakacak olursak oyun satış rakamlarıyla kırılması zor bir rekora doğru gidiyor. Özellikle Steam cephesinde büyük bir başarı elde edildiği görülüyor.

Palworld, 20 Milyon Satış Rakamına Doğru Gidiyor

Son açıklamaya göre oyunun Steam üzerinden elde etmiş olduğu satış rakamı 12 milyonu geçti. Sadece ilk gününde bile 2 milyon barajını geçen oyunun Steam üzerinden elde etmiş olduğu satış rakamları yeni rekorları işaret ediyor.

Zira oyunun sadece Steam üzerinden satışı yapılmıyor. Bunun yanında Xbox bölümü de var. Microsoft tarafından yapılan açıklamaya bakacak olursak, Xbox cephesinde de 7 milyon oyuncuya ulaşılmış durumda.

Palworld

Toplamda 20 milyon civarlarında bir kullanıcı sayısına ulaşan Palworld, böylelikle kendi rekorunu da kırmış oldu. Görünen o ki bu akış böyle devam edecek ve oyunun satış rakamları da artarak ilerleyecek. Pokemon evrenini oyun dünyasına taşımak mantıklı bulunmuş gibi gözüküyor.

Oyuncuların yapıma ilgisinin ne kadar süre devam edeceği de tartışılır ama şu var ki Palword şimdiden oyun dünyasına bomba gibi düştü. Bakalım bu ilgi ne kadar süre daha devam edecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler