Cumartesi, Nisan 20, 2024

Patlayan Galaxy S8 Bir Arabanın Kül Olmasına Sebep Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, Note 7‘nin patlama travmasını yeni atlatmışken şimdide Galaxy S8‘in patlama durumu ile karşı karşıya. Arabanın içinde patlayan Galaxy S8, aracın yanmasına sebep oldu. Samsung, patlama olaylarını henüz daha yeni unutmuşken ABD’nin Detroit şehrinde yaşanan olay patlama olayını tekrar gündeme getirdi. Aracın vites kolunun önünde bulunan Galaxy S4 ve Galaxy S8 cihazlarından biri çıkardığı düşünülüyor.

Galaxy S4/S8 aracın kül olmasına sebep oldu

Amerika’nın Detroit şehrinde yaşanan patlama olayı kısa sürede dikkat çekti. Kadın sürücüye ait olan Nissan Maxima marka arabasının ön tarafında bulunan Galaxy S4 ve Galaxy S8 aniden alev aldı ve sonrasında patladı. Aracı kullanan kadının verdiği ifadeye göre, Galaxy S4 ve Galaxy S8, aracın ön kısmındaki bardağın içinde bulunuyordu. Bir anda patlayarak bulunduğu bölgeye ağır hasar verdi.

galaxy s8 patlama pch2

Telefon patladıktan sonra kendini zorla dışarı atan kadın sürücü, aracının yanışını izlemekten başka hiçbir şey yapamadı. Olay yerine intikal eden itfaiye aracı söndürdü. Polis olay hakkında derin çalışma başlattı.

Bu olay, Detroit İtfaiyesi tarafından da doğrulandı. Konu hakkında ise Samsung’dan bir açıklama geldi. Samsung, milyonlarca cihazının bu tip konularda, cihazlarının arkasında olduklarını belirtirken, bu olay için son derece kapsamlı bir araştırma yapacaklarını da ifade etti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler