Cumartesi, Nisan 20, 2024

PayPal’a Bitcoin Desteği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önde gelen bir dijital ödeme sağlayıcısı olan PayPal, bugün müşterilerin doğrudan PayPal hesaplarından kripto para satın almalarına, tutmalarına ve satmalarına izin vereceğini duyurdu. Başlangıçta PayPal, doğrudan PayPal dijital cüzdanı içinde Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin’i destekleyecektir.

Bu yeni kripto para birimi desteği, önümüzdeki haftalarda ABD’deki PayPal müşterileri için sunulacak. PayPal ayrıca 2021’in ilk yarısında özelliklerini Venmo’ya genişletmeyi ve uluslararası pazarları seçmeyi planlıyor. 31 Aralık 2020’ye kadar kripto para alırken veya satarken hizmet ücreti yoktur ve PayPal hesabında kripto para bulundurmak için herhangi bir ücret alınmaz.

Kripto para birimi, PayPal dijital cüzdanının içinde başka bir finansman kaynağı haline gelir ve kripto para birimi sahiplerine gelişmiş bir fayda sağlarken, kripto para birimi tabanlı işlemlerin dalgalanması, maliyeti ve hızı ile ilgili önceki endişeleri giderir.

PayPal cryptocurrency
PayPal'a Bitcoin Desteği Geliyor! 2

“Dijital para birimlerine geçiş kaçınılmazdır ve finansal katılım ve erişim açısından net avantajlar getirmektedir; ödeme sisteminin etkinliği, hızı ve dayanıklılığı; PayPal başkanı ve CEO’su Dan Schulman, hükümetlerin vatandaşlara hızlı bir şekilde fon dağıtma becerisi ”dedi.

“Küresel erişimimiz, dijital ödeme uzmanlığımız, iki taraflı ağımız ve sıkı güvenlik ve uyum kontrollerimiz, bu yeni değişim araçlarının anlaşılmasını, kullanılmasını ve birlikte çalışabilirliğini kolaylaştırmaya yardımcı olmak için bize fırsat ve sorumluluk sağlıyor. Desteğimizi sunmak ve küresel finans ve ticaretin geleceğinde dijital para birimlerinin oynayacağı rolü şekillendirmeye anlamlı bir şekilde katkıda bulunmak için dünyanın dört bir yanındaki merkez bankaları ve düzenleyicilerle birlikte çalışmaya hevesliyiz. “

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler