Salı, Ekim 22, 2024

PC’ye Gelecek PlayStation Oyunları Sızdı! Hangi Yapımlar Var?

PlayStation oyunları bir bir PC dünyasına giriş yapmaya başladı. Kısa süre önce PC dünyasına giriş yapacak olan yeni yapımlar da duyurulmuştu. Bu noktada en son Ghosts of Tsushima yapımının PC için duyurulduğunu gördük. Mayıs ayında gelecek yeni oyundan sonra da sürprizler olacak zira sızdırılan son listeye göre daha çok oyunun PC dünyasına girdiğini göreceğiz.

Nixxes’ta çalıştığını belirten kaynağa göre listede 4 ayrı yapım var. PC dünyasına gelecek olan yapımların ne zaman çıkış yapacağına ilişkin de bilgiler var.

PC’ye Gelecek PlayStation Oyunları Hangileri?

Zaman kaybetmeden sızıntıda söz edilen oyunlara bakalım ve değerlendirmemizi de sona saklayalım.

PC’ye Geleceği Sızdırılan Oyunlar

  • The Last of Us Part 2
  • Demon’s Souls
  • God of War Ragnarok
  • Gran Turismo 7
BENZER:  Batman: Arkham Trilogy için Çıkış Fragmanı Yayınlandı

PC’ye Gelecek PlayStation Oyunları

Listeye bakacak olursak Sony’nin konsollarda ses getiren yapımlarını PC’de göreceğimizi anlıyoruz. Özellikle Gran Turismo 7 ve God of Ragnarok yapımlarının PC dünyasında ses getireceğini söyleyebiliriz. Tabii ki burada optimizasyon çok önemli.

Şu ana kadar Sony, optimizasyon konusunda PC dünyasında oldukça başarılı sonuçlar ortaya koydu. Konsollara gelen Spider-Man gibi oyunların PC sürümleri optimizasyon konusunda çok başarılı sonuçlar ortaya çıkardı. Muhtemelen yeni yapımlar için de aynı şey geçerli olacak ve iyi bir optimizasyon karşımıza çıkacak.

Unutmadan sızıntıda bu oyunların ne zaman çıkacağına ilişkin bilgilere de yer verildiğini belirtelim. Listede yer alan tüm yapımların 2024 yılı içerisinde PC dünyasına katılacağı belirtilmiş. Tabii ki iddialar ne kadar doğru bilemiyoruz ama bunu da yakında öğreneceğiz gibi duruyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler