Salı, Ekim 22, 2024

Tarih Verildi, Ghost of Tsushima Director’s Cut PC’ye Geliyor!

Bildiğiniz üzere bir süredir PlayStation oyunları PC’ye de geliyor. Bizim gibi PC severleri oldukça memnun eden bu durum önümüzdeki günlerde de devam edecek gibi duruyor.

Sony PlayStation‘ın en başarılı yapımlarından biri olan Ghost of Tsushima, yönetmen kurgusu (Drector’s Cut) versiyonu ile 16 Mayıs 2024′te resmi olarak PC için piyasaya sürülüyor.

Ghost of Tsushima Director’s Cut bünyesinde ana hikaye haricinde iki adet hikaye genişletme paketi ve Legends adındaki çok oyunculu modunu da barındırıyor. Bunlara ek olarak işbu Director’s Cut versiyonu, kilidi açılmış kare hızları, çeşitli grafik ön ayarları, geliştirilmiş grafikler ve özelleştirilebilir kontrolleri de içeriyor.

Sony tarafından yapılan açıklamaya göre Ghost of Tsushima Director’s Cut PC, 21:9, 32:9, 48:9 gibi en boy oranına sahip tekli ve çoklu monitör kurulumları için de optimize edildi.

Ghost of Tsushima Director’s Cut’ınülkemizdeki fiyatı da belli oldu. İşbu oyun Epic Games Store üzerinde 1499 TL‘lik bir fiyata sahipken, Steam üzerinde 59,99 dolarlık (1900 TL civarında) bir fiyat etiketine sahip. Ek olarak oyunu şu anda ön sipariş vererek satın alabilmeniz de mümkün.

BENZER:  GTA 6 Çıkış Tarihi Bir Kez Daha Onaylandı

Ghost of Tsushima Director’s Cut Nasıl Bir Oyun?

YouTube video

Ghost of Tsushima, Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından 2020 yılında ilk olarak PlayStation 4 için yayımlanan bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, 13. yüzyıl Japonya’sında geçer ve oyunculara yıkım altındaki Tsushima Adası’nda bir samuray olan Jin Sakai‘nin hikayesini aktarır. Ana karakter Jin, Mongol istilacılarına karşı savaşırken geleneksel samuray prensiplerini ve yasalarını terk edip yeni bir savaş taktiği olan hayalet yöntemini benimser.

Ghost of Tsushima, muhteşem görselleri, etkileyici müzikleri ve zengin hikayesiyle bizce rahatlıkla başyapıt kategorisinde yer almaktadır. Son olarak Ghost of Tsushima, samuray kültürünü, Japon tarihini ve etkileyici manzaraları seven oyuncular için fazlasıyla tatmin edici bir oyun olacaktır.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler