Cumartesi, Nisan 20, 2024

Peaky Blinders Filmi Geliyor: Senaryo Tamamlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çıktığı ilk döneme damgasını vurmuş popüler dizilerden Peaky Blinders‘ın yaratıcısı Steven Knight, sevilen dizinin filminin geleceğini ve senaryosunun neredeyse bittiğini duyurdu ve geriye sadece çekimlerin başlanması kaldı.

İngiliz suç drama dizisi Peaky Blinders, 3 Nisan itibariyle final sezonuyla izleyenlerine veda etmişti. Dizinin sevenleri ise bu kadarıyla tatmin olmadıklarını dile getirmişlerdi. Altı sezondur izleyicileriyle buluşan dizi, sevenleri ile son kez beyaz perdede buluşacak.

Dizinin bir de filminin çekilmesi aslında sadece hayranlar isteğiyle değil, dizinin yaratıcısı Steven Knight’ın da uzun zamandır aklında olan bir fikrin seyirci isteğiyle alevlenmesiyle kararlaştırıldı.

Peaky Blinders filminin senaryosu tamamlanmak üzere

peaky blinders
Peaky Blinders Filmi Geliyor: Senaryo Tamamlandı! 2

Katıldığı bir programda Peaky Blinders filmi ile ilgili sorulan sorulara cevap veren Steven Knight, şu anda senaryoyu halen yazdığını söylerken şu sözleri dile getirdi: “Yazmayı neredeyse bitirdim ve sonra da çekeceğiz… Birmingham’da Digbeth’te bir film ve televizyon stüdyosu kuruyorum”.

Tabi ki Peaky Blinders dizisindeki karakterler bir hayal ürününden ibaret olsa da gerçek hayatta da dizidekine epey benzer bir Peaky Blinders çetesi bulunuyor. Senarist Knight ise film için mümkün olduğunca döneminde çetenin yaşadığı bölgeleri tercih ettiğini belirtti. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler