Cumartesi, Nisan 20, 2024

PewDiePie’ın Işid Şakası Kendisine Pahalıya Patladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

47 milyon takipçisi ile YouTube’un en çok takipçisi olan hesabı olan PewDiePie’ın Twitter hesabı askıya alındı ve onay tiki kaldırıldı. Askıya alınma olayı PewDiePie’ın (gerçek adı Felix Arvid Ulf Kjellberg) ve yakın arkadaşı olan başka YouTuber Jacksepticeye’ın Işid’e katıldığı yönde yaptıkları paylaşımdan sonra oldu.

 

Bu yönde yaptıkları paylaşımdan sonra hemen onay tikleri kaldırılan hesaplar daha sonra SkyNews’ın yaptığı “PewDiePie’ın hesabı Işid’e katıldığı yönde oluşan şüpheler yüzünden artık onaylı değil.” Tweetini retweet yaptılar. Daha sonra ise hesapları askıya alındı. Takipçilerinin bir kısmı olayı klasik PewDiePie şakalarından birisi olarak yorumlarken diğer bir kısmı ise bu sefer çok ileri gittiğini vurguladı. Ayrıca hesap bir günde tam 8.6 milyon takipçi kaybetmiş durumda.

Lost-Followers-PewDiePie
Güncelleme: Hesaplar onaysız olmasına rağmen tekrardan aktif durumda. Dahası şu anda 8.63 milyon takipçi yerine sadece 77 takipçi olarak gözüküyor. Fakat Twitter’ın bir hatası olduğundan dolayı hesabın en yakın sürede eskide haline döneceğini düşünüyoruz. 

Güncelleme 2: Twitter’dan yanıt geldi: “Kişisel hesaplara güvenlik ve gizlilik sebeplerinden dolayı yorum yapamıyoruz” 

Güncelleme 3: PewDiePie’ın bütün takipçileri şu anda yerine geldi, her şey düzeldi. Ayrıca PewDiePie, kendi hesabının neden onayının kaldırıldığı ile ilgili bir video paylaştı.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

7 YORUMLAR

  1. Bir günde 8milyonu aşkın abonesi düştüyse bu adam toparlayamaz ama bi yandanda benim gibi daha önceden tanımayan insanların ilgisini çekip yine yeni aboneler kazanmasıda kaçınılmaz tabi kaybettiği kadar kazanamaz o ayrı

  2. Kaçırılan bi kadın vardı bilmiyorum gerçekmi oda youtuberdi hapşururken help diyordu filan o kadının yaptığı primden sonra buda baya bi iyi geldi XD

  3. Böyle bi şaka yaparsa sonunun bu olucağını nasıl tahmin edemez aklım ermiyor geçrekten süper bi yayıncıydı ben üzüldüm şahsen …

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler