Cuma, Nisan 19, 2024

Snapchat, Facebook Hesabını Sildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün Snapchat, Facebook hesabını tamamen sildi. Şu anda hesabın neden silindiğine dair herhangi bir kesin bilgimiz olmamasına rağmen sebebin “ilgi azlığı” olduğunu düşünüyoruz. Çünkü Snapchat’in Facebook hesabının en son aktivitesi 2013 yılının Ağustos ayında gerçekleşmişti. Haliyle iki yıldır aktif olmayan sayfanın neden ilgi kaybettiği çok aşikar bir durum. 

Hesap kapatılmadan önce hesabın yaklaşık 6.5 milyon beğenisi bulunuyordu. Yukarıda bahsettiğimiz gibi azalan ilgi azlığını bir kenara bırakırsak, Snapchat şirketi muhtemelen Facebook üzerinde büyümeyi hiç istemiyordu. Bildiğiniz üzere Facebook, Snapchat’i yıllardır almaya çalışıyor ve bunda başarısız olarak geçtiğimi günlerde Instagram’a “Instasnap” özelliğini ekleyerek Snapchat’i bitirmeyi hedefliyordu. Facebook tarafından yapılan bu hamleye ise Snapchat, Facebook hesabını silerek yanıt vermiş de olabilir, dediğimiz gibi kesin bir açıklama henüz gelmedi. 

Eğer Snapchat’i sosyal medya üzerinden takip etmek istiyorsanız Twitter hesabı halihazırda bulunuyor ve 1.58 milyon takipçisi ile aktif durumda.

 

facebook-vs-snapchat

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler