Perşembe, Nisan 25, 2024

WhatsApp Veri Paylaşımını Nasıl İptal Edebilirsiniz?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facebook geçtiğimiz günlerde WhatsApp ile ilgili çok önemli değişikliklere gideceğini duyurdu. 2014 yılında Facebook tarafında satın alınan WhatsApp uygulaması yaptığı değişiklikler ile önümüzdeki günlerde kendi iletişim platformunu oluşturmak adına kullanıcıların telefon numaralarını ve önemli bilgilerini paylaşacak. Elde edilen bilgi paylaşımı ise WhatsApp tarafından ilk kez gerçekleştirilecek. Tabii bu da WhatsApp kullanıcılarının canını bir sıkan durum oluyor. Neyse ki bu durumu engellemenin bir yolu var.

WhatsApp Veri Paylaşımı Nasıl İptal Ediliyor ?

WhatsApp’ın verdiği kullanıcılarına yönelik güvenlik teminatına güveniyor olsanız da olmasanız da sınırlı bir zaman olmasına rağmen bunu iptal etmenin iki yolu var. İlk yol sadece kullanım sözleşmesini ilk defa gören kullanıcılar için, eğer sözleşmeyi kabul ettiyseniz o zaman 2. çözüme geçin. 

Seçenek 1: 

Eğer WhatsApp’in hesap bilgilerinizi paylaşma uyarısını ilk defa görüyorsanız bu yol ile iptal edebilirsiniz. Bildirimi gördükten sonra kullanım şartlarını okuya tıklayın. Şartların sonuna kadar ekranı aşağıya çekin ve “Facebook reklamlarını geliştirmek adına hesap bilgilerimi Facebook ile paylaş” seçeneğinin kutusunu kaldırıp onay butonuna basın. 

ZYJmXo

7AP56L

Seçenek 2: 

Eğer hali hazırda buna izin verdiyseniz, izin verdiğiniz tarihten itibaren 30 gün içerisinde aşağıdaki işlemi yaparak verdiğiniz izini kaldırabilirsiniz. 

Ayarlar > Hesap > Hesap bilgilerimi paylaş’a girip kutunun tikini kaldırarak verdiğiniz izini geri alabilirsiniz.

7AP5Dl

 

Daha detaylı bilgiye WhatsApp’in Sıkça Sorulan Sorular başlığında ulaşabilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

7 YORUMLAR

  1. Ben normalde bir şey onayladım ama tam hatırlamıyorum, hesabımı silsem tekrar hesap açtığım da tekrar önüme sunulur mu bu paylaşım şeyi?

  2. Ben de yanlışlıkla aceleyle onay vermiştim ama hesap bilgilerinde böyle bir seçenek çıkmıyor. Acaba onay verdikten sonra uygulamayı kaldırıp yeniden yüklediğimden olabilir mi?

  3. Ben de yanlışlıkla aceleyle onay vermiştim ama hesap bilgilerinde böyle bir seçenek çıkmıyor. Acaba onay verdikten sonra uygulamayı kaldırıp yeniden yüklediğimden olabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler