Perşembe, Nisan 25, 2024

Plague Inc Geliştiricileri Ücretsiz Bir DLC Olan “The Cure” u Yayınladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Plague Inc geçen yıl COVID-19 nedeniyle özellikle de Çin’de, oyunun Çin üzerindeki iOS App Store üzerinden kaldırılmasına neden olan bir olay yaşadı. Geçen yıl, geliştiriciler ücretsiz bir DLC sözü vermişlerdi ve şimdi o sözü tuttular Plague Inc: The Cure oyunculara sunuldu.

plague inc ucretsiz dlcsi the cure oyunculara sunuldu 1

Plague Inc: The Cure artık Steam üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Bu modda, oyuncular herhangi bir yolla dünyaya yayılmış olan küresel salgını durdurmaya çalışıyor. Yani, oyunun mantığı tamamen tersine dönüyor.

Bu, Plague Inc’nin şu ana kadarki en büyük güncellemesi olarak kabul görüyor. Hastalıkları daha güçlü hale getirmek yerine durdurmaya yardımcı olacak çok sayıda yeni mekanik ekleniyor. Geliştiriciler aynı zamanda WHO, CEPI ve GOARN dahil olmak üzere dünya sağlık uzmanlarından yardım aldı.

Oyuncuların yapabileceği eylemlerden bazıları; test kapasitesini artırmak, ülke çapında yasaklamalar, deneysel tedaviler ve zorunlu yüz maskesi kullanımını içeriyor. Kısacası, 2020 yılında dünyaca uyguladığımız bütün tedbirleri oyun içerisinde uygulayabiliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler