Çarşamba, Nisan 24, 2024

PlayStation 5 için Özel Geliştirilen Returnal, Nisan Ayına Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony’nin oyun konsolu PlayStation 5’e özel olarak geliştirilen Returnal oyunu, çıkış tarihlerini Mart ayına ertelemişti ve tekrar bu tarih değişerek Nisan olarak revize edildi. PlayStation tarafından duyurulan ve yaklaşmakta olan üçüncü şahıs nişancı oyunu bir aydan biraz daha fazla bir süreye ertelendi. Başlangıçta 19 Mart’ta yayınlanacak olan Returnal, bunun yerine 30 Nisan’da piyasaya sürülecek.

Gecikmenin nedeninin, PlayStation’a özel piyasaya sürülmeden önce son halini alma ihtiyacından kaynaklandığı söyleniyor.

PlayStation, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “SIE ve Housemarque, takıma oyunu Housemarque’tan bekledikleri kalite seviyesine getirmeye devam etmeleri için ekstra zaman vermek amacıyla çıkış tarihini değiştirme kararı aldı” dedi.

Oyununun yayınlanma konusunda erteleme alması küçük boyutta olmasına rağmen oyuncular tarafından pek sıcak baklımıyor ayrıca geç piyasaya sürülme döneminde tek yüksek profilli gecikme yalnızca Returnal değil. Ubisoft’un Far Cry 6 oyunu, Rainbow Six Quarantine ve Riders Republic’in tümü büyük gecikmeler ile karşı karşıya kaldı. Warner Bros’un Harry Potter RPG Hogwarts Legacy oyunu da 2022 yılına ertelendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler