Çarşamba, Ekim 23, 2024

Playstation 5 Slim Bir Güvenlik Önlemiyle Piyasaya Çıkış Yapacak

Playstation 5 Slim, bir güvenlik önlemi ile piyasaya çıkacak. Sony‘nin yeni duyurduğu Playstation 5 Slim, bir güvenlik önlemiyle piyasaya çıkacak. Sony, konsol ve oyun sektörünün öncü firmalarından biri diyebiliriz. En son duyurdukları yeni nesil konsol olan Playstation 5‘i, 3 yıl önce duyurmuşlardı. Bu duyuruda konsol hakkında çokça bilgi vermişler, önemli özelliklerinden bahsetmişlerdi.

playstation 5 slim 2 - PC Hocası

Konsolun yeni nesil oyunlarla geleceğini ve ilerde yeni nesil grafikli oyunlar çıkacağını söylemişlerdi. Bu duyurudan sonra bazı oyuncular konsolun çok büyük ve ağır olduğunu dile getirmişti. O duyurunun ardından 3 sene sonra ise Sony, geçtiğimiz günlerde PS5 Slimi duyurdu. Bu Playstation 5‘in yeni versiyonu daha hafif ve daha zarif gözüküyor. Ancak bu konsol bir güvenlik önlemi ile piyasaya çıkacak.

Playstation 5 Slim‘de Disk Sürücüsü İnternet Bağlantısı İle Çalışıyor

Sony‘nin geçtiğimiz günlerde duyurduğu bu Playstation 5 modelinde gözümüze ilk çarpan şeyler tabii ki konsolun ağırlığının düşmesi ve konsolun daha ince bir hal alarak konsolun daha küçük gözükmesi oluyor. Ayrıca konsolun bu yeni sürümünde hafıza 825 GB’dan, 1 TB’a yükseliyor ve konsolun dijital versiyonuna bir adet disk okuyucu takabiliyoruz. İşte güvenlik önlemi de burada başlıyor, eğer konsolun disk sürücülü modelini alırsanız kurulumda internet bağlantısı kullanmak zorunda kalıyorsunuz.

BENZER:  Amazon Prime Gaming Şubat 2024 Oyunları Açıklandı

playstation 5 slim 3 - PC Hocası

Bunu Twitter’da bir kullanıcı fark ediyor. Bu hamle büyük ihtimalle korsanı önlemek amacıyla Sony‘nin aldığı bir önlem oldu. Bu da Playstation 5 Slim diskli versiyonunu internetiniz yoksa kurulum yapamayacağınız anlamına geliyor. Yeni versiyon Playstation 5 Slim‘in fiyatı ilk modele göre 50 Dolar artacak ve 450 Dolar fiyat etiketine sahip olacak. Ayrıca konsolun bu dijital versiyonuna Sony tarafından sağlanan resmi bir disk sürücüsü takabiliyorsunuz. Bu disk sürücüsü para ile satışa çıkıyor ve ekstradan alabiliyorsunuz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler