Cumartesi, Nisan 20, 2024

PlayStation 5’e ait yeni bir video yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İki gün önce yayınlanan bu video ile PlayStation 5, bütün dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. PlayStation 5‘in çıkış tarihi henüz kesin değil lakin ilerleyen zamanlarda bu konuya açıklık getireceklerdir diye düşünüyorum.

Videonun başlığı ise “Oyunun Limiti Yok”!

Bir dakika gibi bir uzunluğa sahip olan bu videoda PlayStation 5‘in sahip olacağı bazı özelliklere değinmişler. Her ülkenin kendine diline göre uyarlanan bu video ile PlayStation oyuncularının duyduğu heyecan iki katına çıktı.

Yüksek kalitede ses ve görüntü kalitesinin PlayStation 5 ile birlikte oyunculara sunulacağı her video ve her haberde belirtiliyor. Paylaşılan bu video ile PlayStation 5‘in gümbür gümbür geldiği açıkça belirtilmiş diyebilirim.

PS Logo

Videoda gerçekten güzel sahne geçişleri ve ses efektlerine yer verilmiş. PlayStation 5‘in kontrol cihazı yani DualSense ile uyarlanabilir tetikleri kullanabiliyorsunuz tabii oynadığınız oyun bu desteği sunuyorsa.

Uzun lafın kısası bizleri çok ama çok güzel bir oyun konsolu bekliyor olacak. Donanımsal olarak bir hayli zengin olan PlayStation 5, eski nesil oyun konsollarını silip süpürecek gibi. Cihazın çıkışından sonra ne gibi şeylerle karşı karşıya kalacağız bekleyip göreceğiz.

PlayStation 5 – Oyunun Limiti Yok

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler