Cuma, Nisan 19, 2024

PlayStation 5’in Çıkış Tarihi Değişmiş Olabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 için bir haber hazırlamıştım ve çıkış tarihini 4 Haziran olarak söylemiştim. 12 Mayıs günü Twitter üzerinden paylaşılan bir gönderi ve Sony’nin verdiği iş ilanı, PlayStation 5’in çıkış tarihine dair yeni bilgiler verdi diyebiliriz.

https://twitter.com/Nibellion/status/1260160012082655234

Çok Önemli Not: Salgının grafiği düşme eğilimi gösteriyor fakat sokaklarda gerçekleşen yığılmalar bu grafiği yukarı taşıyacaktır. Bu yükseliş, düşüşten daha hızlı olacaktır.

 Lütfen evlerde kalalım. Gerekmedikçe dışarı çıkmayalım. Dışarı çıkanları, bireysel ve toplumsal sağlımız açısından uyaralım. Covid-19 salgını henüz bitmiş değil. 

İş ilanından, PlayStation 5’in 2020’nin Ekim ayında raflarda olacağı anlaşılıyor diyebiliriz. PlayStation 5 için bir kaç konsept tasarım harici bir görsel sızmaması ise, kullanıcıları endişelendiriyor.

PlayStation 5 için beklenen satış fiyatının 500 ila 600 dolar arasında olacağını söylemiştik. Türkiye şartlarında bu fiyat, 8-9 bin TL civarlarını rahatlıkla aşacaktır.

GPnAutGenh7jKcH2h6sfen 768 80

Sony’nin ses ve görüntü konusunda çok çalıştığını söyleyebiliriz. PlayStation 5 için 4K, standart olacak diyebiliriz. Gelişmiş efektler ve sesler PlayStation kanadını güçlendiriyor.

PlayStation, iş ilanından da anlaşıldığı gibi Ekim ayında tanıtılacak mı bilinmez ama Microsoft’un yeni konsolu ile yakın tarihlerde tanıtılacağı kesin. Hem Sony hem Microsoft, yarışa aynı anda başlamak isteyeceklerdir.

#EvdeKalTürkiye

Sonyden Şaşırtan PlayStation 5 Kararı

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler