Cumartesi, Nisan 20, 2024

PlayStation 5’in ilk oyunu Godfall oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Godfall, yakın zamanda çıkacak olan PlayStation 5 için ilk oyun oldu. Counterplay Games tarafından geliştirilen Godfall hem tek oyuncu ve çok oyunculu oynama fırsatı veren ve farklı tarzda savaş mekaniği sunuyor.

Aksiyon rol yapma oyunu olan Godfall, 2020’nin sonlarında PlayStation 5 ve Windows PC sürümleri için çıkması planlanıyor. Ayrıca PlayStation 5’in piyasaya sürüldüğü onaylanan ilk oyun oldu.

image

Godfall 2

0 GodFall PS5 Trailer Screenshot 16

Godfall, Counterplay Games tarafından geliştirilip Gearbox Publishing tarafından yayınlanan yeni bir ARPG oyundur. Henüz tam tarihi olmasa da 2020’nin sonları yani Kasım-Aralık aylarında piyasaya çıkacağı öngörülüyor diyebilirim.

Not: Çıkışları aynı tarihte PlayStation 5 ve Windows PC için olacak.

Godfall hakkında

Godfall, kahraman şövalyeler ve mistik büyüyle dolu parlak bir fantastik evrende geçen yepyeni, yeni nesil bir yağmacı dövüş oyunudur.

Oyuncuların ganimet avlar, efsanevi zırhlar kuşanır ve acımasız düşmanları alt ederken bir yandan da yüksek etkili üçüncü şahıs yakın dövüşlere katıldığı fantastik aksiyon RPG oyununda maceraya atılın. Size karşı duran orduları yok ederken baş döndüren ganimetlerle sizi ödüllendiren zorlu görevlerle yüzleşin.

Trailer video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler