Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PlayStation Oyunlarına Türkçe Dil Desteği Gelecek mi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Sony PlayStation, Türkiye’den çekilme kararı almıştı. Şirket ülkemizden çekildikten sonra PlayStation kullanıcıları endişeli bir şekilde akıbetlerinin ne olacağını düşünüyorlardı. Kullanıcıların aklında yeni PlayStation ürünleri garanti sunacak mı, bu ürünler Türkiye’ye gelecek mi gibi pek çok soru işareti de mevcuttu.

Hali hazırda Türkiye’deki PlayStation sahiplerinin en büyük endişelerinden biri de, yeni eklenecek oyunların içerisinde Türkçe dil desteğinin bulunmama ihtimaliydi. Last of Us Part 1, Last of Us Part 2 ve Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu gibi oyunlar sadece Türkçe alt yazıyla değil, aynı zamanda Türkçe dublaj seçeneğiyle bizlere sunulmuştu.

Bilkom’un, PlayStation resmi distribütörü olduğu açıklandıktan sonra (İlgili içeriğimize göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.) bazı kullanıcılar resmi PlayStation Türkiye Instagram hesabının ilgili gönderisinin altına, Türkçe dil desteğinin yeni PlayStation özel oyunlarında bulunup bulunmayacağını sordu.

PlayStation Türkiye’nin Bu Soruya Verdiği Yanıt Şu Şekilde Oldu:

instagram ps tr jpg

Bunun oyun oynamayı seven kullanıcılar için güzel bir haber olduğunu görüyoruz. Fakat fiyatları her geçen gün artan oyunlar için aynısını söyleyebilmemiz pek de mümkün gözükmüyor. Çok yakın bir zamanda PlayStation, Türkiye’deki oyunlarının fiyatlarına hatırı sayılır miktarda zam yapmıştı. O haberimize de göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler