Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Playstation Yeni Kablosuz Kulaklığını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Playstation‘un yeni kablosuz kulaklığı belli oldu. Sony, yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. Şirket, bu kulaklığı ilk defa Playstation Showcase’de göstermişti. Şirket, aslında Playstation markasına özel kulaklıklarını yıllardan beri yapıyor. Ancak bu kulaklıkla birlikte şirket, ilk defa Playstation için kablosuz kulak içi kulaklık üretecek. Sony, uzun zamandır kulaklık ve ses sistemleri ürettiği için de Playstation markasına özel kulaklıklar yapması da şaşırtıcı olmuyor.

sony pulse 2

Sony, Playstation 5 duyurulduğu zaman da beraberinde bir kulaklık duyurmuştu. Eski nesil konsol olan PS4 döneminde de Playstation’a özel kulaklıklar piyasaya çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Gamescom’da ise Sony, bu kulaklık hakkında daha fazla bilgi verdi ve başka bir kulaklık daha duyurdu.

Playstation Pulse Explore Ne Zaman Piyasaya Çıkacak ?

Sony, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Gamescom’da yeni duyurdukları kulaklıkları ve yeni el konsolları hakkında bilgi verdi. Sony’nin yeni el konsolu için öncesinde bir haber yapmıştık. Şirket, etkinlikte yeni kablosuz kulaklıklarından daha fazla detay verdi. Kulaklığın ismi Playstation Pulse Explore olacak. Ayrıca bu kulaklıkla birlikte şirket, üst düzey taşınabilir ses deneyimi sunabilmeyi hedeflediklerini söylüyor.

sony pulse 3

Kulaklığın üstünde iki adet mikrofon, YZ ile iyileştirilmiş ses engelleyici ve yanında bir adet şarj kutusu yer alacak. Şirket, yaptıkları açıklamada kulaklığın kayıpsız ses desteğine sahip olacağını açıkladı. Playstation Pulse Explore 200 Dolar fiyat etiketiyle piyasaya çıkış yapacak.

sony pulse 4

Şirket, bu etkinlikte başka bir kulaklık daha duyurdu. Bu kulaklık ise kulak üstü bir model olacak. Tasarım açısından PS5 ile duyurulan Pulse 3D ile çok benzerlik taşıyor. Bu kulaklığın ismi ise Playstation Pulse Elite olacak. Pulse Elite de ise kayıpsız ses aktarımı ve YZ ile iyileştirilmiş ses engelleyici yer alacak. Bunun yanı sıra Pulse Elite de hareket ettirebildiğiniz bir mikrofon ve şarj standına sahip olacak. Pulse Elite ise 150 Dolar gibi bir satış etiketiyle piyasaya çıkacak. Şirket, iki kulaklığın da çıkış tarihini henüz açıklamadı.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Keşke zaten olan şeyleri üstüne ps logosu koyup yeniden üretmeseler de psp dönemindeki gibi devrimsel nitelikte yeni bir el konsolu cıkarsalar.
    Bi tane de remote play uygulamasının yüksek çözünürlüklü bir mobil cihazda zaten yaptığı şeyi yapan cihaz çıkardılar şimdi, başlı başına konsol değil de yansıtıcı ve kontrolcü görevi gören bir alet, sebebi neydi ki?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler