Cumartesi, Nisan 27, 2024

POCO C40 Türkiye Fiyatı Belli Oldu! Peki Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Giriş seviyesi akıllı telefonlar şu an için daha gözde gibi gözüküyor. Fiyat aralıkları düşünüldüğü zaman bu modellere olan ilginin artması da gayet normal. Şimdi ise giriş modellerine bir yenisi daha eklendi. POCO C40 Türkiye’de satışa çıktı.

Yeni akıllı telefon yakın zamanda tanıtılmıştı ve merak ettiğimiz her özelliğini gördük. Tabii ki biri dışında. O da telefonun fiyatı olmuştu. Türkiye fiyatı için de beklediğimiz haber geldi.

POCO C40 Türkiye Fiyatı Nasıl?

Telefonun fiyatı çok düşük değil. Giriş model olmasına karşın şu an için model 4.399 TL fiyatla satışa sunulmuş durumda. İlerleyen günlerde fiyatlar değişebilir mi bunu zamanla göreceğiz.

Gelin biz şimdi şu telefonun özelliklerini bir hatırlayalım. Her zaman ki gibi POCO’nun renkli tasarım yapısının yansıtıldığı akıllı telefonda, arka kısımda o geniş kamera alanı ve ön kısımda da çentik alanı bölümü kullanılmaya devam ediyor.

Adını çok duymadığımız haliyle performansının nasıl olduğunu pek bilmediğimiz JLQ JR510 işlemcisinden güç alan akıllı telefonun, 4 GB RAM miktarı bulunuyor.

POCO C40

RAM standart değerde ama işlemci nasıl bir şey söyleyemiyorum. Bildiğimiz bu işlemcinin de giriş seviyesi bir işlemci olduğu.

RAM ve işlemci dışında depolama alanı kısmında ise 64 GB depolama alanı karşımıza çıkıyor ki zaten Micro SD desteği de olduğu için depolama alanı çok büyük sıkıntı değil.

Ekran kısmına geçelim. Ekran oldukça geniş. 6.71 inçlik HD+ olarak tanımlanan bir ekran var ve 60 Hz yenileme hızı sunuyor. Panelden AMOLED falan beklemeyin. Ekran paneli LCD olarak seçilmiş.

POCO C40

13 MP + 2 MP arka kamerası, 6000 mAh değerinde bataryası, 5 MP değerinde ön kamerası gibi ek detaylarla beraber POCO C40, Türkiye’de de satışa çıkmış oldu. 4.399 TL fiyatla ne kadar tercih edilir bir model olduğunun yorumunu ise size bırakıyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

8 YORUMLAR

  1. aslında biz bu telefonu annanem ise almiştik gayet güzel bir telefon fakat sadece kamerada hayal kırıklığına uğradı biz migros tan 3000tl ye almiştik indirim deydı gayet iyi bir performansı var fiyata gore

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler