Perşembe, Nisan 25, 2024

Xiaomi 12 Ultra Kanlı Canlı Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Büyük bir kameraya sahip olacağına artık ikna olduğumuz Xiaomi 12 Ultra için her gün yeni bir sızıntı geliyor.

Önce telefonun teknik detayları noktasında birkaç sızıntı geldi. Sonra çeşitli belgelerde yer aldığı söylenen bazı görseller sızdı. Ama bunlar hep kağıt üzerinde yapılan sızıntılardı.

Şimdi ise telefonun kanlı canlı bir şekilde görüntüleri ortaya çıktı. Şaşırdık mı derseniz şaşırtmadık. Zira görselde yer alan telefon, sızıntıları olduğu gibi doğruluyor.

Xiaomi 12 Ultra Sen Nasıl Bir Şeysin?

Eğer bu görseler gerçekse, ( ki gerçek olduğu iddia ediliyor) o zaman gördüğüm en iddialı kamera tasarımlarından biri sunulmuş diyebilirim.

Arka kısımda kamera alanı bir uçtan bir uca tamamen uzatılmış. Bu alan içerisinde dairesel bir kamera bölümü var.

Telefonun arka kapağının yarısı kamera bölümünden oluşuyor desek yeridir. Burada Leica imzalı kamera düzeni karşımıza çıkacak. 50 MP kamera, 48 MP telefoto kamera ve 48 MP ultra geniş açılı kameralar olmasını bekliyoruz.

Xiaomi 12 Ultra

Açıkçası arka kısımda bu kadar geniş kamera kullanılması tasarım açısından güzel ama telefonu nasıl koruyacağız. Kamera bölümünün çizilmesini engellemek adına kılıf kullanmak gerekecek ama kılıf, standart kılıflardan epey bir farklı olacak gibi.

Artık telefon tanıtıldığı zaman şu kamera bölümünü bir kez daha ele almak gerekecek. İddialı amiral gemisi modelinin çok yakında tanıtıma çıkacağını düşünüyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler