Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Pokemon Scarlet And Violet İçin Gelecek Yeni DLC’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pokemon Scarlet And Violet için gelecek yeni DLC’nin tarihi belli oldu. Nintendo, Pokemon Scarlet And Violet‘i 16 Kasım 2022’de bizlerle buluşturmuştu. Oyun, çıktığı dönem pek ilgi görmemişti. Aslında oyun paket halinde gelmişti. Paketin içinde iki adet oyun vardı bunlardan birisi Pokemon Scarlet, diğeri ise Pokemon Violet oluyordu. İki oyun da oyun dünyasında pek ilgi görmemişti.

pokemon 2

Oyunlar çok ilgi görmese de çıktıktan sonra ilk 3 gün içinde 10 Milyon adet kopya sattı. Bu sayı da fazlasıyla iyi bir satış rakamı olmuş oluyor. Nintendo, bu oyun için özel bir Nintendo Switch versiyonu bile yaptı. Bu versiyonda konsolda oyundan detaylar da yer alıyordu. Şimdi ise şirket, oyun için yeni bir DLC duyurdu.

Pokemon Scarlet And Violet’in DLC’si Ne Zaman Çıkacak ?

Pokemon Company, geçtiğimiz günlerde Pokemon Scarlet And Violet için bir DLC duyurdu. Bu DLC, Pokemon Present sırasında yapılan bir fragman ile ortaya çıktı. Bu fragmanda şirket, DLC görüntülerini yayınladı.

pokemon 3

Fragmanda gördüğümüz üzere iki adet DLC var ve bunlar iki ayrı oyun için çıkacak. Pokemon Scarlet için çıkacak DLC olan The Teal Mask, 13 Eylül’de çıkış yapacak. Pokemon Violet için çıkış yapacak DLC olan The İndigo Disk için ise henüz bir çıkış tarihi gelmedi.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler