Pazar, Nisan 28, 2024

Popüler POCO Telefon için HyperOS 1.0 Güncellemesi Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

HyperOS güncellemesi geçen ay duyuruldu ve yeni işletim sistemi için ilk detaylar açıklandı. Artık güncellemenin hangi telefonlara geleceği tartışılmaya başlandı. Bu konuda ilk adımı atan ise POCO olacak gibi gözüküyor. Zira son gelen haberler popüler POCO akıllı telefonu için HyperOS 1.0 güncellemesinin hazırlandığı yönünde.

Xiaomi haberleri konusunda güvenilir kaynaklardan biri olan Xiaomiui tarafından verilen bilgilere göre güncelleme POCO F4 modeli için test aşamasına geçmiş durumda.

POCO F4 için HyperOS 1.0 Testleri Başladı

Yeni işletim sistemi sürümünün OS-23.11.8 yapı numarasıyla testlere başladığı belirtildi. İlk etapta POCO F4 için testler yapılacak. Test aşamasının sorunsuz geçmesi durumunda telefon için çok kısa bir süre içerisinde yeni işletim sisteminin sunulması bekleniyor.

Burada yeni işletim sistemi için uyum sürecinin ne kadar hızlı olacağının da önemi büyük. POCO F4, eski nesil amiral gemisi akıllı telefonlardan biri. Özelliklerine bakacak olursak, dönemin iyi telefonları arasında yer alıyor. HyperOS işletim sistemi de ilk tanıtımda yapılan açıklamalara bakacak olursak çok ağır bir işletim sistemi değil.

POCO F4 için HyperOS 1.0

İşletim sisteminin boyutunun bile 8.75 GB seviyesinde olduğu açıklanmıştı. Böyle düşünüldüğü zaman, kısa süre içerisinde POCO için HyperOS 1.0 testlerinin tamamlanması bekleniyor. Güncellemenin diğer amiral gemisi modeller için de testlere geçtiğini düşünüyoruz. Fakat bu konuda detay vermek için de daha fazla bilgiye ihtiyacımız olacak. Haliyle bir süre daha beklemek gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler