Perşembe, Nisan 25, 2024

Porsche 2017-2018 Yılında Üretilen 75.000 Panamera Araçlarını Geri Çağırıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Porsche, 2017-2018 Porsche Panamera‘nın yaklaşık 75.000 üretilmiş ve satılmış modelinin direksiyonun da hidrolik bir arıza olduğunu belirterek geri çağırdığını duyurdu.Bu araçlardan yaklaşık 18.000 tanesi ABD ve Porto Riko’da bulunduğunu açıkladı.

Sorun Yazılım Kaynaklı

Sorun, aracın hidrolik direksiyonunu kontrol eden yazılımdan kaynaklandığı belirtildi. Porsche, sahadaki hidrolik direksiyonun aralıklı olarak kaybolmasına veya devrilmesine neden olabilecek olası bir yazılım hatası olduğunu buldu. Bu, bir sürücünün aracı manevra yapmak için fazladan kuvvet kullanması gerekebileceği ve çarpışma riskini artırabileceği anlamına geleceğini söyledi. Neyse ki, Porsche, yazılım hatasıyla ilgili herhangi bir yaralanma olayının olmadığını belirtti.

Screenshot 4

Düzeltme tamamen yazılım tabanlı ve bu nedenle Porsche’un teknisyenlerinin işleri çözmesi sadece bir saat kadar süreceği belirtildi. Bayiler geri çağrılan araçları ele alacak ve sorunu ortadan kaldıracak bir yazılım düzeltmesi uygulayacaktır. Hala satıcıda olan araçlar satılmadan önce düzeltilecekmiş.  Araç sahipleri, posta yoluyla bir bildirim alacaklar.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler