Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PS Plus Eylül 2023 Oyunları Resmi Olarak Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PS Plus Eylül 2023 oyunları için geçtiğimiz günlerde yeni iddialar gündeme gelmişti. Listede yer alacak olan 3 oyun olduğu iddia edilmiş ve bu oyunlar da yayınlanmıştı. Şimdi ise Eylül ayı oyunları resmi olarak açıklandı.

Açıklanan listeye bakacak olursak sızıntılardan sadece biri doğru çıktı diyebiliriz. Peki bu ay hangi oyunlar verilecek? Bakalım.

PS Plus Eylül 2023 Oyunları Tam Liste

Yapılan son açıklamaya göre bu ay da tüm Plus paket üyelerine 3 oyun verilecek. Sonrasında Extra ve Deluxe paket kullanıcıları için oyun kütüphanesinin güncellendiğini göreceğiz. Açıklanan tüm oyunlar ise hemen aşağıda.

PS Plus Eylül 2023 oyunları

Bu Ay Verilecek Olan Oyunlar

 

  • Black Desert Traveler Edition – PS5 ve PS4
  • Saints Row – PS4
  • Generation Zero  – PS4

Bu oyunların dışında Extra ve Deluxe abonelerine sunulan oyun katalogları için gelecek yeni yapımların da 5 Eylül gibi açıklanması bekleniyor. Artık yeni listede ek bir sürpriz olacak mı göreceğiz.

Şimdilik PS Plus Eylül 2023 oyunları bu şekilde sıralanıyor. Unutmadan sızıntılarda yer alan listeden sadece Little Nightmares 2 oyununun tuttuğunu da eklemiş olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. Yine çöp bi ay. Black desert ölüp pay to win olduktan sonra onu vermeleri de şahane. Xboxla server birleşince çoğu kişide lag sorunu da yapmıştı. Diğerleri de zaten kütüphaneye ekleyip asla indirmeyeceklerimizden 😒

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler