Cuma, Temmuz 26, 2024

PS Plus Mayıs 2023 Oyunları Hangileri?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her ay PS Plus kullanıcılarına sunulan hediye oyunlar Sony tarafından açıklanıyor. PS Plus Mayıs 2023 oyunları için ise farklı bir durum söz konusu oldu. Öyle ki bu ay verilecek olan oyunlar önden sızdırıldı. Sızıntıya göre 2 Mayıs 2023 tarihinde indirmeye açılacak olan bu oyunlar tüm Plus üyelerine verilecek oyunlar olacak.

Essential paketi dediğimiz giriş paketi için geçerli olacak olan oyunlardan söz ediyoruz. Extra ve Deluxe paketi için oyun kataloglarına eklenecek farklı yapımlar da olacaktır. O zaman sızdırılan oyunlara bir bakalım.

PS Plus Mayıs 2023 Oyunları Neler Olacak?

Yeni ay için henüz kesinleşmemiş olan listede 3 oyun var gibi gözüküyor. 3 oyun da hem PS5 için hem de PS4 için sunulacak. Eğer sızıntılar doğru çıkarsa bu ay alınacak oyunların listesi hemen aşağıda.

Mayıs 2023 Oyunları

  • Descenders – PS4 ve PS5 için
  • GRID Legends – PS4 ve PS5 için
  • Descenders – PS4 ve PS5 için

PS Plus Mayıs 2023 oyunları

Sony tarafından resmi açıklama geldiği zaman listemizi bir kez daha kontrol ederiz. Henüz bu listenin resmi bir liste olmadığını tekrar hatırlatalım. Muhtemelen birkaç gün içerisinde Sony tarafından da resmi liste açıklanmış olur.

Güncelleme

Sızıntının ortaya çıkmasının hemen sonrasında Sony, resmi olarak Mayıs 2023 oyunlarını açıkladı. Listeye baktığımız zaman sızıntının doğru olduğunu görüyoruz. Oyunlar Mayıs ayında erişime sunulmuş olacak. Ay içerisinde katalog oyunları da açıklanacak.

PS Plus Mayıs

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler