Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Returnal, DLSS 3 Desteğini Kazandı! DLSS Desteği Genişliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA, DLSS teknolojisine epey bir mesai harcıyor. Teknolojinin yeni sürümlerinin sunulması bir yana, DLSS’e destek veren oyunların sayısı da günden güne artış gösteriyor. En son geçtiğimiz hafta bu konuda bir adım atılmıştı ve DLSS desteğine sahip olan oyun ve uygulamaların sayısının 290’a kadar çıktığı belirtilmişti. Şimdi ise bir iyi haber daha geldi. Bu kez iddialı yapım Returnal için DLSS 3 desteğinin sunulduğu açıklandı.

Returnal, DLSS 3 ile Çok Daha Performanslı

Returnal yapımıyla ilk kez Şubat ayında karşılaşmıştık. Oyun zaten DLSS desteğine sahipti. DLSS 2 desteği ve RTX desteği mevcuttu. Şimdi ise DLSS 3 desteği de oyuna eklenmiş oldu. 25 Nisan itibariyle oyun, DLSS 3 destekli yapımlar listesinde boy göstermiş oldu.

GeForce RTX 4090’da 2,2 kat artırılan kare hızları, oyunculara 180 FPS’nin üzerinde performans sağlarken; GeForce RTX 4080’de, DLSS desteği ve 140 FPS’in üzerinde oynanabilirlik sağlıyor. Diğer GeForce RTX 40 Serisi GPU’larda ise DLSS 3, ışın izleme ve tüm ayarlar maksimum seviyedeyken 4K’da 90 FPS+ oyun performansını sunuyor.

Returnal DLSS 3

DLSS 2 Desteği de Genişliyor

Yeni oyun için DLSS 3 desteğinin gelmesi bir yana, DLSS 2 desteğine sahip oyunların sayısı da artmaya devam ediyor. DLSS 2 desteğini alacak en son oyunları da hemen aşağı ekleyelim.

  • Stranger of Paradise Final Fantasy Origin
  • GUN JAM
  • Monster Energy Supercross The Official Videogame 6

DLSS destekli oyunların tam listesine buradan erişebilirsiniz.

#RTXON The Lord of the Rings: GollumTM Fragmanı Yayınlandı

Son haberimizde yakın zamanda piyasaya sürülecek olan The Lord of the Rings: GollumTM oyunundan. 25 Mayıs tarihinde piyasaya çıkacak ve piyasaya çıktığı gibi de DLSS 3 ile DLSS 2 destekleyecek olan The Lord of the Rings Gollum için de RTXON fragman yayınlandı. Videoda oyunun ışın izlemeyle beraber ne denli iddialı bir görsel şölen ortaya koyacağı net şekilde gözüküyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler