Cumartesi, Nisan 27, 2024

PUBG Bedava Sandık Dağıtıyor! Kaçırmayın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG’ye yeni bir güncelleme geldi. PUBG Corp. aldığı bir karar ile oyunculara bedava sandık dağıtıyor.

PUBG Corp. kısa bir süre önce bir etkinliğin duyurusunu yapmıştı. Oyunda uçakların arkasındaki pankartta yazılı olan etkinliğin tarihi geldi. 25-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinliğe özel oyun geliştiricileri oyunculara hediyeler dağıtıyor.

Berlin‘de Mercedes-Benz Arena‘da gerçekleşecek olan PUBG Global Invitational (PGI2018) etkinliği bugün itibarı ile başlamış bulunmakta. PUBG geliştiricileri bu güne özel olarak oyunculara bir sürpriz yapmaya karar verdiler.

25 Temmuz – 30 Temmuz tarihleri arasında oyuna giren oyuncular Sporty Set sandığına sahip olacak. Bu sandık içerisinde bir takım kıyafet barındırıyor. Yani içerisinden 3 parça eşya çıkıyor. PUBG bu sandıkla beraber Sportif görünümde kıyafetleri oyuncusularına hediye ediyor.

Set içerisinde bir adet sportif şapka, bir adet sportif eşofman ve bir adet sportif atlet veriyor. Tabi bu kıyafletler kadın karakter üzerinde güzel duruyor. Ancak karakteriniz erkekse resimdeki gibi garip ve komik bir görüntüye sahip oluyorsunuz.

pubg 1

Dahasıda var. Etkinlikte gerçekleşecek olan turnuva kapsamında birçok takım birbirleriyle yarışacak. Birçok takımın bulunduğu turnuvaya özel olarak PUBG yeni itemler geliştirdi. Oyun içerisinde mağazada satılan itemlerin değeri 10 Dolar.

pubg 23

Turnuvada favori takımına destek olamak isteyenler 10 Dolar değerindeki eşyayı satın alabilirler. Bu eşyayı satın aldığınızda bir oyun içerisinde kapüşonlu hırkaya sahip oluyorsunuz. Bu hırkaların üzerinde ise takımınızın logosu yer alıyor.

PUBG’nin bu hareketi oyuncuların oyuna girmesine sebep olacak. Aynı zamanda bir hediye verilmesi oyuncuların epey hoşuna gidecek ve PUBG’ye olan sevgilerini artıracak. Sizde 25-30 Temmuz tarihleri arasında oyuna girerek Sportif Set sandığına sahip olabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler