Cuma, Mart 29, 2024

PUBG Lite’ın Türkiye Kullanıcı Sayısı Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanların popüler oyunlarından birisi olan PUBG tüm versiyonları ile piyasayı sallamaya devam ediyor. Oyunun son versiyonu PUBG Lite’ın çıkmasıyla piyasa sallanmıştı. Şimdi ise o oyunun Türkiye kullanıcı sayısı açıklandı.

PUBG PC’ye çıktığından bu yana yüksek oyuncu sayısı ile dikkatleri hep üzerine çekmişti. Yüksek sistem gereksinimlerinden dolayı istediği oyuncu sayısına ulaşamayan PUBG, Lite versiyonu ile istediğini alacak gibi duruyor.

PUBG, PUBG Lite‘ın Türkiye’deki kayıtlı oyuncu sayısını açıkladı. Verilere göre Türkiye’de PUBG Lite’a kayıtlı olan 700 binin üzerinde oyuncu mevcut. Bu sayı düşük gibi geliyor olabilir. Çünkü PUBG’nin normal versiyonunda milyonları aşan oyuncu sayısının olduğunu biliyoruz.

pubg lite 1

PUBG Lite ise Mayıs ayının sonuna doğru çıkmasına rağmen bu kadar sürede 700 binin üzerinde kullanıcıya ulaştı. Hemde sadece Türkiye’de. Yani dünya geneline baktığımızda yine oyuncu sayısı milyonları aşıyor.

Tabi oyunun merak edilen kısmı sistem gereksinimleri. Keza bu oyunun sistem gereksinimleri ismindende anlaşılabilineceği üzere düşük. GT630, GT730 gibi ekran kartları ile bile oynayabildiğiniz PUBG Lite böyle sistemlerde bile oldukça yeterli performans veriyor. Bakalım oyuncu sayısı daha ne kadar artacak…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler