Perşembe, Mart 28, 2024

PUBG Mobile Hilecilere Nefes Aldırmayacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya çapında çoğu kişi tarafından büyük bir ilgiyle oynanılan PUBG Mobile, görünüşe göre oyunda bulunan hilecilere karşı yeni bir hile koruması geliştiriyor. Bilgisayarda Steam platformunda oynanılan oyun hileleri yüksek oranda engellese de Mobil platformda hesap açmak ücretsiz olduğu için oyuncular hile kullananlardan oldukça rahatsız olmuş durumda.

PUBG Mobile Hile Korumasını Güçlendiriyor

Oyuncuların geri bildirimine kulak asan PUBG Mobile, hile kullanan kişilere karşı oldukça eğlenceli bir oyun deneyimi sunmak için kolları sıvadı. Şirket hile kullananlara karşı gerçek zamanlı algılama algoritmasına sahip bir koruma öne sürdü. Yeni koruma şüpheli 3. parti uygulamaları tespit ederken aynı zamanda çapraz algılama sistemi ile sürekli büyümeye devam eden ve genişleyen bir kütüphaneye verileri aktarıyor. Bu sayede oyundaki hileler çok daha hızlı ve doğru bir şekilde tespit edilebilecek.

pubg mobile

Şirket, oyunda rakiplerine karşı haksız rekabet kazanan kişilere karşı gerçek zamanlı izleme teknikleri kullanarak hilelere anında müdahale edebiliyor. Ayrıca Tencent Games‘in Global Yayıncılık Müdürü Vincent Wangu konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;

“Oyuncuların, herkes için adil bir oyun deneyimi sağlamak için %100 kararlı olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Her gün çalıştığımız oyundan büyük gurur duyuyoruz ve hile yapanlar tüm çalışmalarımızı küçük düşürüyor. Hile yapanları oyunumuzdan uzak tutmak için mümkün olan yer şeyi yapıyoruz ve yüzlerce ekip üyesini bu iş için adamış durumdayız.”

Peki sizce bu yeni koruma sistemi etkili olacak mı? Düşüncelerinizi bizlere belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Habeir hazırlayan abi şu sıralar steam pubgye girmiyor galiba hileleri yüksek oranda engellese de ne? hileci kaynıyor oyun. Yemin ederim hilesiz oynayandan çok hile yapan var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler