Perşembe, Nisan 25, 2024

PUBG Mobile Lite’ın 0.17.0 güncellemesi yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çıktığı her platformda oyuncular tarafından büyük ilgi gören PUBG oyununu bilmeyen yoktur sanırım. Tabi oyunun herkes tarafından oynanmasını isteyen yapımcı ekip ise, oyunun Lite sürümlerini çıkararak birçok oyuncunun bu oyunu oynamasına olanak sağlıyor.

Bu oyunlardan birisi ise PUBG Mobile Lite. İsterseniz hemen PUBG Mobile Lite‘ın 0.17.0 güncellemesinin detaylarına geçelim.

0.17.0 güncellemesi ile oyuna neler eklendi ?

PUBG Mobile Lite oyununa 0.17.0 güncellemesi ile birkaç yenilik yapıldı. Bu yenilikleri kısaca anlatayım. Oyuna birçok oyuncunun seveceği, Payload ismi ile yüksek tempolu maçlar eklendi. Bu mod ile isterseniz solo olarak, isterseniz de 4’lü takımlar halinde oynayabileceksiniz.

PUBG Mobile Lite 1

Oyun içerisinde karşımıza çıkan Varenga haritası içerisine arkeolojik ögeler eklenerek yenilendi. PUBG‘nin diğer oyunlarında bulunan Desert Eagle silahı da oyunun içine yerleştirildi.

Yalnızca bununla sınırlı kalınmayarak oyunda bulunan diğer silahların hasar dengelerinde de iyileştirmelere gidildi. Ve son olarak oyuna yeni yaz temaları ve Ramazan ayı temaları eklenerek oyunculara sunuldu.

pubg mobile lite

Güncellemenin detayları kısaca böyle. Fakat PUBG ekibinin, her oyun için ayrı ayrı emek gösterdiği inkar edilemez bir gerçek. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler