Cuma, Nisan 26, 2024

PUBG Mobile’ın 2 GB boyutunda olan güncellemesi yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mobil oyunlarla ilgili yazdığım her yazımda söylemişimdir. Mobil oyun sektörü gelişmeye devam ediyor ve PUBG Mobile gibi oyunlarda buna öncülük ediyor.

Tabi oyunların güncel kalması da önemli. Tencent Games ise Mobil oyun sektöründe bulunan güçlü oyunu PUBG Mobile için bir güncelleme yayınladı.

0.18.0 Güncellemesi ve getirdiği yenilikler

“Hadi kardeşim uzatma konuya geç.” dediğinizi duyar gibiyim. O zaman sizleri bekletmeden hemen konuya giriş yapalım.

Pubg mobile 0.18.0

Yapılan bu güncellemenin adı 0.18.0 olarak geçiyor. Güncelleme ile Miramar haritasına büyük yenilikler yapıldı. Efsane çatışmalara ev sahipliği yapan bu haritanın kuzey kısmına bir nehir ve tarihi kalıntılar eklendi. Buna ek olarak haritaya yarış pisti de eklendi.

Yarış pisti eklenen haritada oyunun en hızlı arabalarından birisi olan Mirado olmazsa olmaz. Altın renkli Mirado arabası da bu haritaya eklendi.

PUBG Mobile 0.18.0 Altın Mirado

Güncellemenin diğer kısmında ise haritaya otomat makineler eklendi. Bu otomat makineleri kullanarak ağrı kesici ve enerji içeceği gibi sağlık ihtiyaçlarımızı giderebileceğiz.

Bunlar dışında ise oyuna yardımcı görüş dürbünü ve P90 silahı da eklendi. Güncellemenin boyutu iOS için 2.2 GB, Android için ise 1.97 GB olarak karşımıza çıkıyor. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler