Cuma, Mart 29, 2024

PUBG PS4 ve Xbox One platformunda oyuna bot ekleyecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayerUnknown’s Battlegrounds, oyuncuları gibi son birkaç yılda önemli ölçüde gelişti. PS4 ve Xbox One‘daki geliştirici ekibi yeni oyuncuların rekabet edebilmesini kolaylaştırmak için oyuna botlar ekliyor.

Oyunun 7.1 güncellemesinin bir parçası olarak eklenen botları, Battle Royale maçlarında daha iyi performans gösteren deneyimli oyuncuların onları görme şansı, yeni gelenlere göre daha düşük. Daha yeni veya daha az yetenekli oyuncuların onları görme olasılığı daha yüksek. Botlar yeni oyunculara maçta tuzak kurma ve küçük bir alanı savunma gibi oyun içi bilgilerini geliştiren alıştırmalara olanak sağlayacak.

pubg bots 1217335 1280x0 1

Geliştirici ekip, botlara rehberlik etmek ve çevresel tehlikelerle kazara ölmelerini önlemek için oyun haritalarının her köşesini kapsayacak şekilde “navigasyon ağları” oluşturdu.

Botlar, normal oyuncular gibi tehlikeli alanlarda gezinebiliyorlar, aynı zamanda isabet olasılığını gerçek bir oyuncuya benzetmek için hedefleri hedeflerken mermi düşüşünü ve yörüngeyi de hesap ediyorlar.

Maçın her aşamasında belirli eşyaları yağma olarak hedefleyecekler ve oyuncuları öldürdükten sonra değerli eşyaları da alacaklar.
PUBG Corp., konsoldaki oyunları 2020 boyunca güncellemeye devam ediyor. Ayrıca, PC ve konsoldaki güncellemeler arasındaki farkları da kapatmaya çalışıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler