Cuma, Nisan 26, 2024

PUBG’nin Yeni Haritası Sanhok’un Çıkış Tarihi Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG savaşı kızıştırmaya devam ediyor. İşte oyunun en küçük haritası Sanhok’un yayın tarihi…

Dünya’nın en çok oynanılan oyunlarından birisi olan PUBG, Sanhok haritasını uzun bir süre önce tanıttı. Haritanın tanıtımından sonra test servere gelen güncelleme ile kullanıcılara sunulan harita uzun bir süredir test aşamasındaydı.

Aradan epey bir süre geçmesine rağmen harita resmi sunuculara gelmemişti. Ancak yazın gelmesiyle birlikte PUBG kullanıcıları oyuna çekmek istiyor. PUBG’nin yeni haritasının çıkış tarihi açıklandı.

pubg sanhok 1

22 Haziran‘da yayınlanacak büyük bir güncelleme ile oyuna Sanhok haritası eklenecek. Bununla beraber birçok yenilikte oyuna entegre edilecek. Bunların başında ise yeni silah geliyor. Gelin güncellemenin içeriğine göz atalım.

Öncelikle yeni haritadan bahsetmek gerekirse Sanhok, diğer haritaların 4’te biri kadar. Buda savaşı daha çok kızıştırıyor. Daha küçük alanda oyuncular daha çok savaş yapacaklar. Oyuna gelen yeni harita beraberinde bazı yeniliklerde getirecek.

Sanhok haritası ile birlikte gelecek olan yeni silahın adı QBZ95.  Daha önceden FPS oyunu oynayanlar bu silahı tanıyacaklardır. 5.56mm’lik mermi kullanan silah Sanhok haritasının M416’sı, SCAR-L’si olmaya geliyor.

Yayınlanan teaser videosunda yeni haritada oynayan bir kullanıcının elinde QBZ95 adlı silah bulunuyor. Buda demek oluyorki bu haritanın ana silahlarından birisi QBZ95 olacak. Şimdilik oldukça güzel duruyor. Ancak seri ve tekli atıştaki performansını güncelleme ile birlikte göreceğiz.

pubg sanhok 2

Güncelleme genel olarak bunları içeriyor. Tabiki hemen hemen her güncellemede olan hata düzeltmeleri bu güncellemede de yer alacak. Güncelleme yayınlandıktan sonra sizlere daha detaylı bilgiler vereceğiz. Sizce yeni harita nasıl olmuş? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler