Cumartesi, Nisan 20, 2024

PUBG’ye Beklenen Erangel Güncellemesi Geldi! (10GB)

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir süredir PUBG Test sunucularında bulunan Erangel güncellemesi sonunda resmi sunuculara eklendi. İşte o güncelleme.

Birçok yayıncının yayınlarında da gördüğümüz Erangel güncellemesi, PUBG oyuncuları için farklı bir soluk olmuştu. Oyunun ilk haritası olan Erangel’a farklı bir görünüm kazandıran PUBG bu güncellemeyi 24 Temmuz tarihi itibarı ile yayınladı.

Güncelleme sadece haritadaki güzelleştirmeler ile kalmıyor. Aynı zamanda harita içerisindeki boş yerlere yeni yapılar inşa edilmiş. Yeni siper alanları veya yeni loot alanları artık Erangel’da mevcut. Bunların yanında Erangel’daki dengesiz silah dağılımı düzeltildi. Yani artık hemen hemen her yerde aynı ölçüde silahllar çıkacak. Aynı zamanda silahların özellikleride değiştirildi. Örneğin M24’ün gücü 79’dan 74’e düşürüldü. Bununla beraber Kar98’in gücü artırıldı.

pubg2

Silahlar gibi araçlarda da farklılıklar oldu. Motorsikletlerin hızları artırıldı ancak yakıt tüketimleri artırıldı. Bunlarla beraber oyuna yeni kostümler ve silahlar ve silah kaplamaları eklendi. Performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleride güncellemelerin arasında yer alıyor.

Güncelleme oyun adına gayet iyi olmuş gibi duruyor. Ancak 10GB olması internetler açısından pek bir olumlu taraf taşımıyor. Bakalım güncelleme sonrası oyunda nasıl bir görüntü varmış.

pubg1

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler