Cumartesi, Nisan 27, 2024

RAGE 2 Sistem Gereksinimleri Nedir? 2020

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rage 2, Avalanche Studios tarafından id Software ile birlikte geliştirilip Bethesda Softworks tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur.

Oyun 14 Mayıs 2019 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Windows (PC) platformlarında yer aldı. Oyunun merak ettiren bir diğer kısmı da sistem gereksinimleri oldu.

rage 2 screen 01 ps4 eu 17may18

rage 2 screen 02 ps4 us 22may18

rage 2 screen 03 ps4 us 22may18

RAGE 2, görsellerden de görmüş olduğumuz gibi birinci şahıs görüş yapısına sahip aksiyon türü oyun. Severek oynadığımız oyunlarda eksik kalan tek taraf Türkçe dil desteğinin olmaması.

Merak edenler için Steam’de 299,00 TL‘ye satılmakta. Bir de Deluxe Edition paketi mevcut paketin fiyatı ise 399,00 TL’dir. Şahsi görüşüm ucuz bir oyun değil ancak istek listenize ekleyip yaz indirimlerini beklemenizde fayda var. Nede olsa birçok oyun ciddi indirime girecek. RAGE 2‘de bunlardan birisi olabilir.

Pahalı bir oyun ama sistem gereksinimleri olarak bizden neler istiyor, gelin bakalım?

RAGE 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum:

  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-Bit versiyon)
  • İşlemci: Intel Core i5-3570 veya AMD Ryzen 3 1300X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 780 3GB veya AMD R9 280 3GB
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Önerilen:

  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-Bit versiyon)
  • İşlemci: Intel Core i7-4770 veya AMD Ryzen 5 1600X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 1070 8GB veya AMD Vega 56 8GB
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Oyun hakkında

Toplum, hukuk ve düzenden yoksun bir distopya dünyasına doğru dalın. RAGE 2, birinci şahıs atıcıların yaratıcıları olan Avalanche Stüdyoları, açık dünya deliliğinin ustaları ve id Software’i, her yere gidebileceğiniz, her şeyi vurabileceğiniz ve her şeyi patlatabileceğiniz bir katliam karnavalı sunmak için iki stüdyo güç merkezini bir araya getiriyor. Bir asteroit dünya nüfusunun% 80’ini yok etti ve insanlığın sayıları azalıyor. Acımasız ve kana susamış çeteler açık yollarda dolaşıyor ve zalim Otorite demir yumrukla yönetmeye çalışıyor. Çorak arazinin son Korucusu ve güçleri için bir tehdit olan Walker olarak, evinizden soyuldunuz ve ölüme terk edildiniz. Şimdi adalet ve özgürlük için öfkelenmeniz gerekecek. Gülünç araç savaşı, süper güçlü birinci şahıs kargaşası ve ortaya çıkan çılgınlıkla dolu açık bir dünyayla, Otoritenin baskıcı kuralını ezmek için gereken araçları ve teknolojiyi bir kez daha bulmak için affetmez bir çorak savaşçı sadist çetelerle karşılaşacaksınız. her şey.

Trailer video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler