Cuma, Nisan 26, 2024

Rainbow Six Siege 4. Yıl Tüm Operatörleri Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft’un oldukça popüler oyunu olan Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege’in, 4. yılda gelecek tüm operatörler ve yeni güncellemelere dair bilgiler bugün düzenlenen Six Invitational turnuvasının finali ile belli oldu. Türk oyuncuların merakla beklediği yeni sezonda Türk operatör hayalleri suya düşmüş oldu. 

İlk Sezonda Avustralyalı İki Yeni Operatör ve Bir Yeni Harita

Ubisoft’un Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen birinci şahış nişancı türündeki Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, 1 Aralık 2015 tarihinde piyasaya sürülmüştü. 4. yılına giriş yapan oyunun ilk sezonuna dair bilgiler geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı.

Geçen senenin sonuna doğru Reddit kullanıcılar tarafından pek çok sızıntı ortaya çıkartılmıştı ancak bu sızıntılar netleşmemişti. Ubisoft’un geçtiğimiz hafta resmi Youtube hesabından paylaştığı video ile Avustralyalı iki yeni operatör olan Mozzie ve Gridlock hakkında ilk resmi bilgiyi edinmiştik.

Mozzie ve Gridlock Oynanış Videosu 

İkinci Sezonda Amerikalı ve Danimarkalı Operatör Gelecek

Oyunun 4. yıl ikinci sezonunda gelecek olan operatörlere bakıldığında ise biri Amerikan, diğeri ise Danimarka olmak üzere iki yeni operatörler tanışacağımız ve Kafe Dostoyevsky haritasının yeniden elden geçirileceğini görüyoruz.

Adsız2

Üçüncü Sezonda Peru Ve Meksika’dan İki Yeni Operatör 

Oyunun üçüncü sezonunda ise biri Perulu, diğeri Meksikalı olmak üzere iki yeni operatör gelecek. Bir diğer önemli güncelleme ise oyunda bulunan Kanal haritasıda tamamen yenilenecek.

Dördüncü Sezonda Kenyalı ve Hindistanlı Operatör

Dördüncü sezonda ise biri Kenyalı ve Hindistanlı olmak üzere iki yeni operatör ve Theme Park haritasını yeniden düzenleme getirilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler