Salı, Nisan 23, 2024

Rainbow Six: Siege’e Dev Güncelleme Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşık 2 yıl önce piyasaya sürülen ve hala çok rağbet gören Rainbow Six: Siege için güncelleme geliyor. Ubisoft oyunu yanlız bırakmayarak oyuncularına dev bir güncelleme ile geliyor.

Rainbow Six: Siege oyuncular tarafından epey ilgi çekiciydi. Öyle ki oyuncu sayısı epey fazla. Güncellemenin yanı sıra Rainbow Six: Siege’in oyuncu sayısıda açıklandı. Bakalım oyuna gelen bu büyük güncelleme neler getiriyor.

Öncelikle güncellemenin PC, Xbox One ve PlayStation 4 gibi platformlarda yayınlanacağı açıklandı. Her platform için farklı boyutlarda güncelleme alan oyun Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında 15 GB‘lık bir güncelleme alıyor. PC platformunda ise normal ayarlar için 26 GB boyutunda olan güncelleme; Ultra HD ayarlar için 42GB‘lık dev bir boyut ile geliyor.

rainbow six siege 1

Y2S3.0 olarak kodlanan bu dev boyutlu güncelleme pingin azalması, yükleme sürelerinin kısaltılması, oyun arama süresinin kısaltılması, oynanış ve grafiklerde geliştirmeleri beraberinde getiriyor. Bu iyileştirmeler oyunu daha oynanılabilir hale getirecek ve kullanıcıları hayli sevindirecek.

Tıpkı GTA 5 gibi yıllar geçmesine rağmen oynanmaya devam eden oyuna her gün 2.3 milyon oyuncunun giriş yaptığı açıklandı. Ayrıca Rainbow Six: Siege’in kayıtlı oyuncu sayısı ise 20 milyon.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler