Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Rainbow Six’e Master Chief Mi Geliyor ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rainbow Six‘e, Master Chief mi geliyor ? Ubisoft, Rainbow Six‘e her yıl 4 adet sezon güncellemesi getiriyor. Geçtiğimiz günde ise 3.sezon güncellemesini getirmişti. Bu sezon güncellemesinde oyuna yeni bir Operatör gelmişti. Bu Operatör’ün ismi ise Ram, oyunun saldırgan tarafına katılıyor. Ubisoft, ayrıca bu güncellemeyle daha fazla yenilik getirdi.

rainbow six 2

Oyuna Heavy Mettle adlı bir etkinlik getirdi. Bu güncelleme şu andan itibaren test sunucularına gelmiş durumda. Tüm oyunculara açılma tarihi ise Ağustosun sonuna doğru olacak. Şimdi ise Rainbow Six ile ilgili bir iddia var. İddiaya göre Halo serisinden Master Chief, Rainbow Six‘e gelecek.

Rainbow Six’e Master Chief Mi Geliyor ?

Son zamanlarda Master Chief’in, Rainbow Six‘e gelmesi hakkında çok fazla söylenti ortalıkta dolanıyor. Bu söylentilerin çıkış yeri ise internete Rainbow Six‘in içinden Master Chief‘in bulunduğu bir videonun internete sızmış olması. Söylentiye göre Master Chief oyuna bir Skin olarak gelecek.

rainbow six 3

Oyundaki “Sledge” adlı Operatöre “Elite Skin” olarak geleceği söyleniyor. Her ne kadar internete videosu sızmış olsa da Ubisoft, konuyla alakalı bir açıklama yapmadı. Master Chief ve benzeri oyun karakterlerini artık her oyunda görmemiz mümkün hale geliyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler