Perşembe, Mart 28, 2024

Rally Dirt 2.0 Hakkında Yeni Bir Video Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Araba yarışlarının en iyilerinden Rally Dirt, yeni oyunu hakkında yeni bir video daha yayınladı.

Codemasters tarafından geliştirilen Rally Dirt yıllardır oyunseverlerin en büyük tutkularından olmuştur. Araba yarışlarının toz topraktaki boyutunu yansıtan Dirt yeni oyunu ile yine ortalığı karıştırmaya geliyor.

2019 Şubat ayında çıkış yapması beklenen oyunun şimdiden resmi videoları yayınlanmaya başlandı. Rally Dirt 2.0‘ın yeni videosu ise bomba niteliğinde. Video içerisinde toz toprak içerisinde yarış yapan araçlar bulunuyor. 

rally dirt

Bu araçlar ise geçmişteki çok özel araçlar. Örneğin videonun bir kısmında Renault A110 bulunurken yine başka bir kısmında bir dönemin efsanesi Ford Escord MK2 bulunuyor. Yine videonun ilerisinde çoğu kişinin hayali 95 Subaru Impreza‘da bulunuyor.

Oyun grafik ve oynanış bakımından epey gelişmiş. Özellikle toz efektleri oyuncuları kalbinden vuracak nitelikte. Oyunun çıkış tarihi baştada söylediğimiz gibi Şubat 2019. Bu tarihte oyunun çok ses getireceğini düşünüyoruz. Buyrun videoyu seyredelim.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler