Cumartesi, Nisan 20, 2024

Razer Blade 15 Dizüstü Bilgisayarı Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Işıl ışıl, rengarenk oyuncu ekipmanları ile daha çok bilinen Razer son zamanlarda dizüstü bilgisayar, giyilebilir teknolojiler gibi konulara el atmaya başladı ki şirket bugün, CES 2021 fuarında en yeni NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi Dizüstü Bilgisayar grafik kartlarını ve 360Hz ekran yenileme hızı seçeneği ile desteklenen tamamen yeni Razer Blade 15 ve Razer Blade Pro 17 isimli oyunculara özel dizüstü bilgisayarlarını duyurdu.

Razer Blade 15 teknik özellikleri neler?

  • Tamamen yenilenen Blade 15, NVIDIA GeForce RTX 3080’e kadar yeni NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi dizüstü bilgisayar GPU’ları ile birlikte geliyor.
  • Blade 15 Advanced Modeli, ilk kez üç benzersiz 15,6 ”ekran seçeneğiyle satışa sunulacak: 360Hz’de Full HD, 240Hz’de NVIDIA® G-SYNC® ile Quad HD ve geniş bir renk alanına sahip çarpıcı bir Ultra HD görüntü kalitesi ve OLED tarafında 60 Hz yenileme hızı olacak.
  • Razer Blade 15, şu anda mevcut bir NVIDIA RTX 30 Serisi Dizüstü Bilgisayar grafik kartı tarafından desteklenen en küçük 15 inç dizüstü oyun bilgisayarıdır.
  • Kasanın yan taraflarında USB-C’den HDMI 2.1’e ve UHS-III SD kart okuyucuya kadar çeşitli girişler bulunuyor.
  • Razer Blade kullanıcıları, herhangi bir analog kulaklık veya cihaz hoparlörleri üzerinden THX Spatial Audio ile film, müzik veya oyun dinlerken 360 derecelik bir ses manzarası için etkileyici bir ses elde edecek.
  • Dizüstü bilgisayarlar, sırasıyla 1 TB ve 32 GB’a kadar geniş depolama ve bellek seçeneklerine sahiptir.
  • Yeni Razer Blade 15, yalnızca 1699,99 $ / 1799,99 € MSRP’den başlıyor ve 12 Ocak’ta yalnızca Razer.com ve Razer Store konumlarında ön sipariş verilebilecek ve 26 Ocak’tan itibaren belirli perakendecilerden satın alınabilecek.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler