Cuma, Mart 29, 2024

Razer Book 13 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Razer bugün, oyun oynamayan ve kalabalığı sevmeyenleri hedef alan yeni bir dizüstü bilgisayar duyurarak herkesi şaşırttı. Tamamen yeni Razer Book 13, bu ay satışa sunulacak üretkenlik odaklı birinci sınıf bir dizüstü bilgisayar.

Razer Book 13, dayanıklı olmasını sağlayan tek bir alüminyum bloğundan üretiliyor (tıpkı Macbook gibi) ve harika bir dış görünüm için cıva beyazı bir kaplamaya sahip. Bu yeni dizüstü bilgisayarın ağırlığı 3 librenin (1,36 kg) altında. ve yalnızca 0,6 inç kalınlığında. Razer’in diğer oyun odaklı dizüstü bilgisayarları gibi, bu dizüstü bilgisayardaki klavye de özelleştirilebilen tuş başına Razer Chroma RGB arkadan aydınlatma özelliğine sahiptir.

Razer Book 13 Product Photo 01
Razer Book 13 Tanıtıldı! 2

Harika bir ses deneyimi sunmak için Razer Book 13, klavyenin her iki tarafında iki hoparlörle birlikte geliyor ve akıllı amplifikatör teknolojisi ile güçlendirilmiştir ve zengin 360 derece ses için THX Spatial Audio içerir. Ayrıca, cam dokunmatik yüzey Windows Precision Sürücülerini destekliyor.

Benzersiz soğutma teknolojisi

Razer Book 13, Intel Core i7-1165G7 işlemci, geliştirilmiş Iris Xe entegre grafik kartına sahip, 16 GB’a kadar bellek ve 512 GB’a kadar SSD ile güçlendiriliyor. Ultra ince dizüstü bilgisayarın yük altında serin ve sessiz kalmasını sağlamak için Razer, benzersiz bir buhar odası soğutma çözümü sunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler