Cumartesi, Nisan 20, 2024

Recep İvedik 6 Şahan Gökbakar Paylaşımı ile Doğrulandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şahan Gökbakar‘ın en başarılı serilerinden olan Recep İvedik serisi şimdi Recep İvedik 6 ile kaldığı yerden devam ediyor. Instagram hesabından yeni filmi ile alakalı görsel paylaşan Şahan, bu konuda da bizlere ufak tefek ip uçları vermiş oldu. Peki yeni Recep İvedik 6 nerede ve nasıl geçecek?

“Ülkede kimseye beğendiremezsiniz”

Hatırlarsanız ilk Recep İvedik serisi çıktığında çok fazla eleştirilmesine rağmen, en çok izlenen ve gişe rekoru kıran film serisi haline kısa sürede gelmişti. Hala da internet üzerinde pek çok kullanıcı “ne var kardeşim osurarak insanları güldürmeye çalışıyorlar. Böyle film mi yapılır?” gibi yorumlarda bulunmaya devam ediyorlar.

Ancak Şahan Gökbakar ‘bence’ en iyisini yaparak olumsuz yorumlara takılmadan film serisine kaldığı yerden devam ediyor. Çünkü bu ülkede kimseyi memnun edemezsiniz. Zaten ‘kim ne derse desin’ rakamlar konuşuyor. Madem bu kadar eleştiriliyor, bu kadar filme gidip kim izliyor? Geçin bu işleri hacılar. Eleştiren de gidip izliyor, beğenip izlemeye gidenler de.

recep ivedik 6

Afrika da mı geçecek?

Recep İvedik 6 serisi görselden de anlayacağınız üzere bir çöl, bir Afrika ve bir mozambik havaları yer alıyor. Bu seferki macerada ülkemizden yine uzak diyarlarda Recep İvedik’i göreceğimiz kesinleşti. Şuan ki tahminlerime göre görseli yorumladığımda, Recep İvedik Afrika‘nın bir kentinde başını belaya sokacak ve Türkiye’den kalkıp oralara gidecek.

Ardından hayatında ilk defa gördüğü hayvanlar ile uğraşırken, oranın yerel halkı ile de komik görüntüler izleyeceğimizi düşünüyorum. Zaten Şahan Gökbakar yeni film serisi hakkında açıklama yapmadı ama senaryoyu hala düşündüklerini ve iki farklı hikaye üzerinde gidip geldiklerini belirtti.

Şubat 2019 yılında vizyonda olması beklenen Recep İvedik 6 serisini açıkçası ben de merak ediyorum. Her türlü filmi izlediğim için kendi fikirlerimi ve kendi yorumlarımı yine kendime saklayarak olayı noktalıyoruz.

(Şahan GÖKBAKAR – Recep İVEDİK)

sahan gokbakar

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler